Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Doen met Pinksteren: hier in Zwolle waan je je maandag even in Italië

Aangeboden door Satink Keukens 29 mei 2020

Als wij niet naar Italië kunnen komen, dan komt Italië wel naar Zwolle. Op Tweede Pinksterdag kun je bij Satink Keukens een complete Italia-tour maken. De keukenspecialist is die dag van 12:00 tot 17:00 uur, geheel volgens RIVM-richtlijnen, geopend.

”We verwelkomen onze gasten met een Italiaans drankje, waarna ze een uitgebreide tour krijgen”, vertelt bedrijfsleider Dinand Plekkenpol enthousiast.”Onderweg krijgen ze een Satink kraslot, waarvoor geldt: altijd prijs! Ook krijgt elke gast het Satink magazine met daarin de laatste keukentrends.”

Tekst gaat door onder de foto

Eigen beeld.

Italia-tour bij Satink

Denk je aan Italië, dan denk je aan pizza. Daarom bakken twee echte Italiaanse koks met Pinksteren de lekkerste pizza’s, live in de winkel. In het Grand Café, even verderop, laat de auteur van het kookboek ‘The Lemon Kitchen’ Jadis Schreuder zien wat voor lekkers je met citroenen kunt maken. Leer echte Limoncello maken en geniet aan het eind van de tour van een ambachtelijk Italiaans ijsje.

Kookboek cadeau

De showroom van Satink is onlangs vernieuwd dus je kijkt je ogen uit! Kom je jouw droomkeuken tegen? En plan je op Tweede Pinksterdag een afspraak in voor het maken van een offerte? Dan krijg je het kookboek van Jadis cadeau.

Tekst gaat door onder de foto

Eigen beeld.

Ruimere openingstijden

In deze coronatijd hebben veel mensen tijd om een nieuwe keuken uit te kiezen. ”De afgelopen periode was het erg druk”, vertelt Dinand. ”Daarom hanteren we vanaf Tweede Pinksterdag ruimere openingstijden. Vanaf juni kun je weer vanaf maandag tot en met zaterdag bij ons terecht!”

* Tijdens het showroombezoek en ook tijdens levering en montage van keukens houden de medewerkers van Satink zich aan de richtlijnen van het RIVM. Dit houdt onder andere in dat ze geen handen schudden en gepaste afstand houden. Ben je verkouden, moet je hoesten of heb je koorts hoger dan 38 graden? Blijf dan thuis en verzet de afspraak. Hier lees je meer over de maatregelen die Satink treft. 

Lees ook:

Trend alert! Gezonder koken in deze ‘groene’ keukens

Duurzaamheid is helemaal hip in keukenland. Bij Satink Keukens weten ze er alles vanaf: van gerecycl...

4 x de beste tips als je (voor het eerst) een keuken gaat kopen

Je hebt je eerste huis gekocht en daar komt van alles bij kijken. Wat dacht je bijvoorbeeld van het ...

Zwart is het nieuwe wit: 5 x populaire keukentrends

Heb je een nieuw huis gekocht of kan jouw keuken wel een make-over gebruiken? Misschien geven deze k...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Satink Keukens. Meer over Satink Keukens ontdekken?

Satink Keukens

Geopend09:30 - 17:00

Huub van Doornestraat 4, Zwolle

adv.