Dit verborgen pareltje al ontdekt? Het nieuwe terras van café De Tagrijn aan de Thorbeckegracht

Aangeboden door De Tagrijn 13 juli 2018

Café De Tagrijn, welke Zwollenaar kent het niet?! Dit café is al meer dan veertig jaar een begrip in onze Hanzestad. Maar wist je ook dat ze sinds dit jaar een superfijn terras aan de Thorbeckegracht hebben?

Wanneer de zon zich laat zien (en dat doet ‘ie), kun je lekker zitten op het robuuste terras en genieten van onze prachtige Thorbeckegracht. En je zit hier heel lang in de zon, je kunt de zon zelfs zien ondergaan. Dus hier vermaak je je wel eventjes!

cafe-de-tagrijn-terras
Het heerlijke terras van café De Tagrijn aan de Thorbeckegracht | Foto: De Tagrijn

Binnen naar buiten

De Tagrijn is van oudsher een klein bruin café en dat zie je ook terug in het terras. “We hebben het bruine café naar buiten gehaald”, vertelt eigenaar Fedde. “Je waant je ook echt in een bruin café dankzij de robuuste en donkere cafémeubels, maar dan wel in het zonnetje.”

Ook is het terras lekker ruim opgezet, zodat je van ’s middags tot ’s avonds van de zon profiteert. Toch liever in de schaduw neerploffen? Ook geen probleem bij De Tagrijn: door het gebouw en de grote parasols zit je op sommige plekken altijd beschut, dus het is voor iedereen heel snel aangenaam.

tagrijnn
Café De Tagrijn

Heel veel whisky’s, bieren en wijnen

Grote kans dat je keuzestress krijgt als je een drankje gaat doen bij De Tagrijn, want er valt nogal wat te kiezen. Er staan maar liefst vijftig a zestig soorten whisky’s op de kaart, plus zes bieren op de tap en een stuk of tien van de fles, waaronder Jopen, Orval, Meantime, Lindemans Kriek, IPA en Straffe Hendrik. Hou je meer van wijn? Geen probleem, er staan altijd lekkere flessen van wijnkoperij Mondovino open.

Leuk om te weten: elke woensdag is er een Whisky Tasting. Je krijgt dan drie verschillende whisky’s uit hetzelfde district om te proeven. De prijzen zijn vanaf 12,50 euro per plankje.

whiskey-tasting-de-tagrijn
Elke woensdag Whiskey Tasting bij café De Tagrijn | Foto: De Tagrijn

Live-muziek

Bij De Tagrijn zijn ze dol op jazz, blues en singer-songwriters. En hier verblijden ze ons dan ook geregeld mee met live optredens in het knusse café.

Wij weten waar we de komende dagen tot laat in het zonnetje zitten na werktijd!

De Tagrijn

cafés

Nu gesloten15:00 - 02:00

Buitenkant 8, Zwolle

Bekijk meer:cafés

adv.