Dit nieuwe Suzuki-model check je nu bij Van Bruchem

Aangeboden door Autoservice van Bruchem 16 april 2019

Toe aan een nieuwe auto? In de showroom bij Autoservice van Bruchem in Zwolle staat het nieuwste Suzuki-model: de Suzuki Jimny. Wij geven je alvast een voorproefje.

Wat is er zo bijzonder aan?

Stoer in de stad en overslaanbaar in het terrein; op internet wordt de nieuwe Jimny al de leukste auto van 2019 genoemd. Het volledig nieuwe, hoekige design sluit perfect aan op het robuuste karakter van de Jimny. De zwarte grille, bumpers en spatbordverbreders onderstrepen zijn stoere look. De compacte terreinauto is standaard uitgerust met inschakelbare 4×4-aandrijving met lage gearing.

jimny foto

Kijkje nemen

Benieuwd naar de nieuwe Suzuki? Van 18 tot en met 24 april (ook open op tweede paasdag!) staat de Jimny bij Autoservice van Bruchem. Je mag ‘m bekijken én berijden tijdens een proefrit. Uiteraard zijn ook de overige modellen zoals de nieuwe Vitara, S-Cross, Swift, Baleno, Ignis en Celerio absoluut de moeite waard om te bekijken. Ook voor onderhoud kun je langskomen, want ze hebben verstand van alle merken en modellen. Handig!

Als klap op de vuurpijl: in samenwerking met Bas Autowas is er een leuke winactie waarbij je onder andere kans maakt op een cursus terreinrijden.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Autoservice van Bruchem. Meer over Autoservice van Bruchem ontdekken?

Autoservice van Bruchem autobedrijven

Geopend08:15 - 17:15

Curieweg 2, Zwolle

Bekijk meer:autobedrijven

adv.