Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is het programma van Lepeltje Lepeltje 2017

Door Hilke Vos 29 juni 2017
Pagina 2/4
⟵ swipe swipe ⟶

Het foodtruckfestival Lepeltje Lepeltje begint vandaag! Het festival duurt dit jaar vier dagen, in plaats van drie (dus nog tot en met zondag). Vierentwintig uur langer (vr)eten en feesten, daar word je toch blij van? Benieuwd wat er allemaal te doen is? Hebben wij van indebuurt voor je op een rijtje gezet.

Foodtrucks

carbequezwolle
Foto: Facebook Carbeque

Lepeltje Lepeltje Zwolle is niet compleet zonder foodtrucks. Echt Zwols lekkers haal je bij deze mobiele keukens: wat dacht je van barbecueën vanuit een Cadillac of mediterraans gekruid gehakt van de grill op een broodje van Kofte Kofte? Bekijk hier welke foodtrucks o.a. op het festival staan.

Muziek line-up

Het middelpunt van Lepeltje Lepeltje is het kleurige podium, waar bands en dj’s een feestje bouwen. Op zaterdag 1 juli wordt het podium trouwens gehost door Hedon. Een greep uit de artiesten die komen optreden: songwriter Milo, de funky Deejay Eclectic, singer-songwriter Ruud Fieten (zie filmpje hierboven) en countryzanger Timo de Jong. Voor het complete muzikale dagprogramma klik je hieronder op één van de links.

Markt

ortlep-armbanden
Je kunt onder andere toffe armbanden shoppen van Handmade by Ortlep. Foto | Facebook Handmade by Ortlep

Markt op Lepeltje Lepeltje? Natuurlijk, da’s vaste prik! Het festival werkt hiervoor samen met de dames van Winkels op Wielen. Op zaterdag én zondag struin je langs kraampjes met (vintage) mode, originele items voor je interieur, bijzondere kunst, vrolijke kinderkleding en ambachtelijke streekproducten. Kijk alvast online wie er staan en wat je kunt kopen. #hebbenhebbenhebben

Neem de kids ook lekker mee!

lepeltje-lepeltje-zwolle-kids
Foto | Facebook Lepeltje Lepeltje

Lepeltje Lepeltje is het perfecte festival voor het hele gezin. Lekker samen langs eettentjes struinen en muziek luisteren. En dan is er ook nog eens een speciaal kinderprogramma op de zaterdag en zondag, met leerzame workshops, boeiend theater en gekke knutselactiviteiten. Je hebt geen kind meer aan ze! Wil je weten wanneer welke kinderactiviteiten plaatsvinden? Bekijk dan de blokkenschema’s:

Nu nog hopen op lekker weer komende dagen, al zijn de voorspellingen ietwat somber. Wij van indebuurt Zwolle zijn in ieder geval – of het nou regent of niet – aanwezig om toffe kiekjes te maken én eten te proeven voor een fijne recensie. Enjoy all!

Pagina 2/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.