Deze is voor de haters: 5x anti-Valentijnsdagtips

Door Hilke Vos 12 februari 2019

Denk jij bij Valentijnsdag aan ‘commercieel onzinfeest’ of ‘weer een jaar alleen’? Natúúrlijk denken we ook aan jullie, lieve haters. Speciaal voor jullie hebben we een anti-Valentijnsdag overzicht gemaakt. Ontwijk de tortelduiven die aan elkaar gezogen zitten in Zwolse restaurants en bioscoop en ga…

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

De sportschool in

De kans dat je lovers tegenkomt in de sportschool is behoorlijk klein. Daarnaast werk je aan een fitter lijf en krijg je een lekkere energieboost van een beetje bewegen. Win-win, dachten wij zo! Dus: duik de sportschool in op Valentijnsdag.

Lekker snacken

Uit eten gaan op 14 februari is geen goed idee als je stelletjes wil vermijden maar als je de snackbar induikt is de kans toch vrij klein dat je zwijmelende lovers tegen komt. Duik dus lekker de snackbar in en bestel een frietje oorlog met berenklauw. Kost weinig en is vreselijk a-romantisch.

Thuis uit eten

Vind je de snackbar een slecht plan? Dan laat je toch gewoon je eten thuis bezorgen. Bijvoorbeeld bij het lekkerste thuisrestaurant volgens Thuisbezorgd in Zwolle. Kun je mooi in je onderbroek op bed Netflix blijven kijken.

Naar de bouwmarkt

Struikel je in het weekend nog over de stelletjes die op zoek zijn naar een gezamenlijke extra grote douchekop, op Valentijnsdag ben je veilig in de bouwmarkt. Al kunnen we nooit uitsluiten dat je een ongelofelijke romanticus tegenkomt die zijn lief trakteert op een nieuwe boormachine.

Valentijnsparty

Als je dan toch iemand wilt ontmoeten zonder teveel poespas, duik gewoon de kroeg in. Het Vliegende Paard houdt donderdag 14 februari een gezellig feestje met fijne plaatjes – ook voor niet-singles trouwens. 

Voor de lovers

Oké, vooruit! Ook voor iedereen die wel dol is op Valentijnsdag hebben we – met heel veel liefde – een lijstje gemaakt met diner-hotspots. Snel reserveren!

Romantisch hoor: deze Zwolse zaken pakken uit met Valentijnsdag 2019

Valentijnsdag. Óf je vindt het hysterische, commerciële onzin, óf het is helemaal je ding. In dat la...
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.