Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dansen in de natuur en een kookworkshop volgen: 5 x weekendtips in Zwolle

Door Marijtje Berghuis 22 mei 2020

Waar wij bij indebuurt altijd komen met weekendtips voor buitenshuis, doen we het de komende tijd even anders. We blijven dichtbij, in en om het huis. Net zo leuk!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

DEEP Zoomparty

Foto | Unsplash

Kan je niet naar je favoriete feestje? Dan komt het feestje gewoon naar jou! Aanstaande zaterdag kan je eindelijk weer los op de lekkerste Techno tijdens de DEEP X Zoomparty. Samen met de Zwolse helden Julian Anthony, Joshua Kayn en Morrizz en natuurlijk Ravedans trekt Hedon alles uit de kast om het feest naar jou toe te brengen via Zoom.

Hoewatwaar: de Zoomparty begint op zaterdag 23 mei om 22.00 uur. Waar Hedon normaal gesproken de aankleding verzorgt vragen ze jullie nu om een handje mee te helpen. In duistere tijden kunnen we wel een namelijk wel wat lichtpuntjes gebruiken. Dus haal je kerstlichtjes van zolder, stof je lavalamp en feesten maar. Kijk hier voor meer informatie.

Ochtenddans in de natuur van Zwolle

Foto | Unsplash

Dansen in de natuur is terug, en precies op tijd: de natuur is nu prachtig! Heb jij ook zin om weer eens lekker samen te dansen, te springen en te bewegen hoe jij maar wilt op fijne muziek? Dan ben je van harte welkom om in alle vrijheid jouw impuls te volgen die je op dat moment voelt. Want laten we wel wezen, na een paar maanden van beperking is het heel fijn om de benen weer te strekken in de prachtige natuur van Zwolle.

Hoewatwaar: je kan op zaterdag 23 mei van 10.00 tot 11.00 uur meedoen met de ochtenddans. Deelname kost €8,-. Kijk hier voor meer informatie.

Hermanos Livestream Edition

Foto | Facebook Hermanos Livestream Edition

Door het coronavirus ziet deze editie van Hermanos er iets anders uit: er is besloten om een Hermanos Livestream Editie te organiseren. Dit keer niet bij Café de Singel, maar gewoon bij jou thuis via een livestream. De dj’s van Hermanos presenteren een reeks aan superfijne tunes, die een warme sfeer meedragen. Ook hebben ze een special guest tijdens deze editie, namelijk niemand minder dan de enige echte, DJ OME FUNK oftewel Donny Thé.

Hoewatwaar: de livestream zal op zaterdag 23 mei van 20.00 tot 02.00 uur plaatsvinden via Twitch. Kijk hier voor meer informatie.

De Zwolse Pubquiz

Vanaf 1 juni mag de horeca weer open, wat ook betekent dat dit de laatste online Zwolse Pubquiz is. Jammer! Maar niet getreurd: daarna wordt er vanaf 7 juni weer wekelijks een pubquiz in Het Vliegende Paard georganiseerd.

Hoewatwaar: de pubquiz vindt plaats op zondag 24 mei om 19.45 uur. Kijk hier voor meer informatie.

Kookworkshop ‘Proef de lente’

Foto | Unsplash

Lekker koken en de groenten van het seizoen ontdekken. Velt Zwolle nodigt je graag uit om de lente te ontdekken en samen te koken en te eten.

Hoewatwaar: de workshop vindt plaats op zaterdag 23 mei om 10.00 uur. Deelname is €10 voor leden en €12,50 v00r niet niet-leden. Kijk hier voor meer informatie.

Lees ook:

HSL

Kan dit: met de trein van Zwolle naar Parijs

Niet vandaag, niet morgen en ook niet volgende week. Maar misschien wel in de toekomst! Deze zomer v...

Doe de quiz en test hoe goed jij de coronaregels in Zwolle kent

Mag ik nu met vrienden afspreken in het Wezenlandenpark? En met hoeveel mensen kan ik straks een ter...
leoniekapper

Zwolse haarwerksalon timmert aan de weg: ‘Je kunt geen leed weghalen, maar je maakt mensen wel blij’

Al jaren is ze geïntrigeerd door het kappersvak, zowel in 'gewone' als in medische zin. Leonie Midde...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.