Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Daar komt de bruid! Gloednieuwe trouwbeurs in hartje Zwolle

Aangeboden door Organisatiebureau Njoy & Party 20 augustus 2019

Stap je in het huwelijksbootje? Of van plan je lief binnenkort een überromantisch aanzoek te doen? Goed nieuws, want voor enorm veel trouwinspiratie kun je op 29 september naar de meest unieke trouwbeurs van Zwolle en omgeving. “De voorpret is minstens zo belangrijk!”

Volgende maand worden meerdere verdiepingen van Theater de Spiegel omgetoverd tot een bruisend Inspiratieplein voor bruidsparen tijdens Trouwbeurs Zwolle, een trouwevent dat wordt georganiseerd door organisatiebureau Njoy & Party, in samenwerking met Theater de Spiegel. Volop inspiratie, winkelgemak en trouwleveranciers onder één dak.

“Bij een mooi evenement als dit hoort een prachtlocatie”, zegt Thessa Dudink-Latupeirissa, weddingplanner en eigenaresse van Njoy & Party. “Vanwege de etages en de hoogtes in de foyer krijg je een bepaalde dynamiek die zeer geschikt is voor de trouwbeurs. We proberen echt zo’n Disneygevoel te creëren: als je binnenkomt hoor je mooie muziek en zie je óveral jurken en verliefde stelletjes. Zo’n bubbel waar je een dagje in mag hangen.”

Tekst gaat verder onder de foto

Foto | Dave Weij

Wat kun je allemaal doen?

Tijdens Trouwbeurs Zwolle geven tientallen trouwexperts (binnen en buiten de regio) vrijblijvend advies aan de bruidsparen-to-be en er worden de laatste trends en ontwikkelingen gepresenteerd. “Zo kun je volop ideeën opdoen voor je grote dag”, vertelt Thessa. “Denk aan dj’s die fijne muziek verzorgen, fotografen die hun mooiste werk showen. Het is tegenwoordig in om je bruiloft van boven te filmen, vandaar dat ook het Zwolse bedrijf Drone Your Future aanwezig is.”

Verder zingt een gospelkoor flashmobs op de bühne, worden er leerzame workshops aangeboden en maken bezoekers kans op mooie prijzen. Er is zelfs een mogelijkheid om romantisch te varen door de mooie Zwolse grachten.

Pop-up modepresentatie

Eén van de belangrijkste dingen voor je huwelijk is toch wel het uitzoeken van de meest geweldige trouwoutfit. Ook daar wordt tijdens de trouwbeurs in Zwolle aan gedacht. Op gezette tijden vindt er een sfeervolle muzikale pop-up modepresentatie plaats op het Inspiratieplein, waarbij de laatste trends op het gebied van bruids- en herenmode worden getoond. Thessa: “Een soort modeshow die ineens verschijnt en daarna ook weer verdwijnt. In combinatie met live muziek en entertainment een feest om naar te kijken.”

De presenties vinden plaats om 11.00, 13.00 en 15.00 uur. Heb je vragen over de getoonde bruidsmode? Bezoek de stands van de deelnemende trouwexperts voor meer informatie.

Tekst gaat verder onder de foto

Foto | Dave Weij

Trouwbeurs ook voor ondernemers

Genoeg leuks voor alle lovebirds dus, al is de trouwbeurs ook the place to be voor lokale en regionale professionals uit de trouwbranche. “Wij vinden het belangrijk dat bedrijven binnen en buiten de regio hun steentje kunnen bijdragen om jouw trouwdag onvergetelijk te maken. Het is ook een soort netwerkplein: je hebt elkaar nodig in een nichemarkt als deze. Je kunt elkaar helpen en ondersteunen.” Aanwezig zijn o.a. Monique Pluim, Beste Zelfstandig Reisadviseur 2018, trouwfotograaf Peter van der Lingen en Sassenpoort Zwolle.

Ook relatief onbekende ondernemers staan straks op de beurs. “Het is mijn doel om doorgewinterde ondernemers te combineren met nieuwelingen in de trouwbranche. Ik geef iedereen een kans, dat houdt de oude garde ook scherp. Als er nog ondernemers mee willen doen, dan kunnen ze contact opnemen met mij.”

Tekst gaat verder onder de foto

Foto | Dave Weij

Voorpret

Het doel van deze beurs? Een stap dichterbij je bruiloft komen, meent Thessa. “Een rode loper, goodiebags, trouwauto’s, ringen, jurken; je doet ontzettend veel inspiratie op. Je bent echt te gast op je eigen huwelijksdag.” Ook aan de mannen is gedacht met allerlei fancy auto’s, de mooiste trouwpakken en live-muziek. “Je kunt zelfs een biertje aan de bar drinken. Je leeft toch samen naar je bruiloft toe, geniet sámen van de voorpret!”

Hoewatwaar: Trouwbeurs Zwolle vindt plaats op zondag 29 september van 10.00 tot 16.00 uur in Theater De Spiegel. Tickets kosten 5 euro en bestel je hier.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Organisatiebureau Njoy & Party. Meer over Organisatiebureau Njoy & Party ontdekken?

Organisatiebureau Njoy & Party dienstverlening

Postbus 9359 , Alkmaar

Bekijk meer:dienstverlening

adv.