Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Campingeigenaar Eric ziet toename in botenverkoop: ‘Het gaat hard!’

Aangeboden door Terra Nautic 7 augustus 2020

Varen is deze zomer razendpopulair. ”Bijna iedereen blijft in Nederland en wil het water op”, vertelt Eric, eigenaar van watersportcentrum Terra Nautic. Als je nog een boot wil aanschaffen moet je snel zijn. ”We zijn bijna uitverkocht!”

Eric en Marjan draaien overuren in de watersportwinkel van Terra Nautic. ”De dagen zijn te kort”, lacht Eric. Niet alleen in de winkel loopt het storm, ook de camping staat weer ouderwets vol.

Van boten tot funtubes

Veel Nederlanders zoeken deze zomer de rust van het water op. Waar kan dat beter dan aan de Overijsselse Vecht, waar Terra Nautic aan gelegen is. De boten vliegen er de winkel uit. ”Vooral de onderhoudsvrije types zijn populair”, geeft de eigenaar aan. ”En de buitenboordmotoren zijn niet aan te slepen.”

Tekst gaat verder onder de foto.

De funtubes in de showroom | Beeld Terra Nautic

Naast boten verkoopt Terra Nautic ook verschillende accessoires: van zwemvesten tot funtubes. ”We hebben nog verschillende soorten funtubes van Jobe staan, echt een musthave voor de zomer. Je kunt er eindeloos plezier mee beleven en ze gaan jaren mee.”

Volle camping

Door het coronavirus begint het campingseizoen dit jaar later dan gepland. De gemiste dagen worden nu flink ingehaald door kampeerders. Eric: ”Veel mensen die hier hun tent opzetten zijn op fietsvakantie.” Naast de vele tenten, staat het bij Terra Nautic ook vol met caravans en campers. ”We hebben een ruime camping. Hier kun je dus een heerlijke anderhalve-meter-vakantie vieren.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Terra Nautic. Meer over Terra Nautic ontdekken?

Terra Nautic hobbywinkels

Vechtdijk 1, Zwolle

Bekijk meer:hobbywinkels

adv.