Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ben je het thuiszitten zat? Met deze code ontvang je € 20,- korting op dit (ont)spannende uitje

Aangeboden door The Great Escape Zwolle 14 mei 2020

Dat thuiszitten zijn we allemaal stiekem wel zat. Gelukkig komt daar langzaamaan wat verandering in! Door de versoepelingen mogen we er af en toe weer op uit. Ook The Great Escape opent haar deuren voor huishoudens. Kom (eindelijk) van die bank af en ontsnap samen met je gezin uit een escaperoom.

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

The Great Escape in Zwolle is weer open! Niet massaal, niet voor mensen die geen huishouden vormen en met een paar wijzigingen, maar toch spannend escapen zoals je gewend bent.  

Dit zijn leuke escaperooms voor jouw gezin

Als je met het hele gezin een escaperoom gaat doen, is de kans groot dat je groep uit verschillende leeftijden bestaat. Bij The Great Escape houden ze vanzelfsprekend rekening met het gezelschap. Ben je op zoek naar een leuk uitje voor kinderen (vanaf acht jaar), dan zijn de volgende drie kamers aanraders:

The Lost Package

Kun jij het vermiste pakketje vinden? | Foto – The Great Escape

Er is een waardevol pakket bij het oude postsorteercentrum van Zwolle afgegeven. Ze zeggen dat het verstuurd was, maar het kwam nooit aan. Kunnen jullie het waardevolle pakket vinden? Of verdwaal je in de oude gangen van het postsorteercentrum en raak je net als het pakket vermist?

Een leuke familiekamer voor elke leeftijd. De escaperoom niet te spannend en de puzzels zijn erg gevarieerd. Ook voor volwassenen is deze kamer erg uitdagend! 

The Prison Cell

Ontsnappen is je enige kans om het daglicht weer te zien, want uit deze gevangenis word je nooit vrijgelaten. De bewaarders zijn bepaald geen lieverdjes en zullen er alles doen om je daar te houden. Hoe ver durf jij te gaan?

Prison Cell is ook geschikt voor de allerkleinsten | Foto – The Great Escape

Dit is een mooie volgende stap als je gezin The Lost Package al heeft gedaan. Deze escaperoom is iets spannender en uitdagender, maar uiteraard houden de medewerkers rekening met de allerjongsten. Zo wordt bijvoorbeeld de muziek aangepast en wordt er tijdens de intro rekening gehouden met kinderen.

The Mission

Samen met je team ben jij uitgekozen voor deze speciale missie. Vooraf krijgen jij en je eenheid instructies over de doelen en mogelijke valkuilen waar jullie op moeten letten. Het zweet breekt je uit! Je mag absoluut niet gezien worden, want dan kan het wel eens heel verkeerd aflopen.

Wij wisten te ontsnappen uit deze escaperoom. Jij ook? | The Great Escape

Deze escaperoom zit vol met actie! Er zal geslopen moeten worden, tactische keuzes gemaakt moeten worden… The Mission is geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf twaalf jaar.

Veilig escapen

Om ervoor te zorgen dat je veilig kunt escapen, gelden er een aantal maatregelen en wijzigingen:

  • The Great Escape is alleen geopend voor huishoudens (maximaal zes personen). 
  • Als gezin hoeven jullie geen afstand te houden. Maar de anderhalvemeterregel is wel van toepassing tussen medewerker en het gezin. Omdat de begeleiding van de escape room vanuit een aparte ruimte plaatsvindt, kan afstand altijd gegarandeerd worden. 
  • De bar en wachtruimte zijn buiten gebruik, net als de toiletten.
  • Niet alle escaperooms zijn beschikbaar: je kunt uit de helft van de spannende kamers kiezen.
  • Desinfecteer je handen voor en na je bezoek aan The Great Escape. 

Heb je wel zin in wat (ont)spanning in deze coronatijd? Maak een reservering via deze link. Vul de code indebuurt in voor een korting van twintig euro (geldig t/m 31 augustus).


Deze bijdrage wordt je aangeboden door The Great Escape Zwolle. Meer over The Great Escape Zwolle ontdekken?

The Great Escape Zwolle entertainment

Geopend12:00 - 00:00

Westerlaan 51, Zwolle

Bekijk meer:entertainment

Lees ook:

Tip: deze online speurtocht is net zo spannend als een escape room

Een escaperoombezoek zit er nu helaas even niet in. Daar heeft The Great Escape samen met een aantal...

Codes kraken, spanning en intrige: zo ontsnapten wij uit deze nieuwe escaperoom in Zwolle

Voor goede uitdaging zijn wij van indebuurt altijd te porren. Dus toen we te horen kregen dat we de ...
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.