Beleef de zorg in Stadshagen: héle toffe activiteiten voor jong en oud tijdens open dag

Aangeboden door Zonnehuisgroep IJssel-Vecht 5 maart 2019

Gaaf! In het kader van de Week van Zorg en Welzijn houdt Zonnehuisgroep IJssel-Vecht volgende week open dag in Zwolle. In en rondom het Zonnehuis worden een hoop héle leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud, kijk maar!

Op zaterdag 16 maart van 11.00 tot 15.00 uur is het Zonnehuis (Nijenhuislaan 175 , Stadshagen) the place to be voor een leuke middag. De slogan van de open dag: ‘Beleef de zorg in Stadshagen!’. Er staan dan ook zat zorggerelateerde activiteiten op de planning: ga naar de poppen- of berendokter en laat je knuffel verbinden door de dokter of doktersassistente van Huisartsenpraktijk Beumer & Schoenmakers, neem een kijkje in de ambulance of laat je bloeddruk en bloedsuiker gratis meten bij de thuiszorg van Zonnehuisgroep IJssel-Vecht.

Gratis echo

Ook kun je een gratis echo van je ongeboren kind laten maken, fietsen door Parijs, Londen en New York (ja, heus) op de fietscomputer van het Zonnehuis en vloeibare appeltaart proeven. Verder zijn er beweegactiviteiten voor jong en oud, of je sport gewoon via een VR-bril.

Op zoek naar (vakantie)werk?

Wil jij vakantiewerk met een goed gevoel? Ben je geïnteresseerd of op zoek naar een baan in de zorg? Goed nieuws, want tijdens de open dag kun je een praatje maken met de recruiter van Zonnehuisgroep IJssel-Vecht. Als jij je cv meeneemt krijg je persoonlijke tips en adviezen. Bekijk hieronder alvast de vacature die nu uitstaat bij de zorggroep.

Vakantiewerk bij Zonnehuisgroep IJssel-Vecht

Wil je ervaring opdoen in de zorg én tegelijkertijd een zakcentje bij verdienen? Voor de zomerperiod...
Het Zonnehuis

Volledige planning open dag

Je merkt het al: deze open dag barst van de toffe activiteiten. En dan hebben we nog niet eens álles genoemd; klik hier om de volledige planning te zien. Deze open dag is mede mogelijk gemaakt door Huisartsenpraktijk Beumer & Schoenmakers, ambulance IJsselland, Birth Verloskundigen, Sportservice Zwolle, Stichting JOW!, Landstede en Open Kring.

Zevende editie van ‘zorg- en welzijnweek’

Het is de zevende editie van Week van Zorg & Welzijn. Meer dan duizend zorg- en welzijnsorganisaties openen hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Zo ook Zonnehuisgroep IJssel-Vecht, een zorggroep die gespecialiseerd is in de zorg voor ouderen met verschillende vormen van dementie (waaronder alzheimer) en belemmeringen in lichamelijk, psychisch of sociaal functioneren.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Zonnehuisgroep IJssel-Vecht. Meer over Zonnehuisgroep IJssel-Vecht ontdekken?

Zonnehuisgroep IJssel-Vecht verpleeghuizen

Nu gesloten09:00 - 21:00

Zwartewaterallee 25-B, Zwolle

Bekijk meer:verpleeghuizen

adv.