Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

André Hazes en Snollebollekes headliners tijdens Koningsnachtspektakel in Zwolle

Aangeboden door High Energy Events B.V. 21 februari 2020

Aftellen! Nog even en we kunnen samen met Coen en Sander massaal uit ons dak gaan tijdens het Koningsnachtspektakel op zondagavond 26 april, dat dit jaar voor de derde keer plaatsvindt in Zwolle. De hele avond vermaken zij je met muziek van topartiesten als André Hazes en de Snollebollekes en kilo’s confetti. Hier lees je waarom jij dit feestje niet mag missen!

Koningsnacht met Coen en Sander

Het Koningsnachtspektakel wordt nu voor het derde jaar op een rij georganiseerd in onze Hanzestad door High Energy Events, in samenwerking met Coen en Sander. Vorig jaar was het één groot feest (check hier de aftermovie) en ook dit jaar verwacht het weer een dolle boel te worden. De ticketverkoop gaat als een raket en de line-up is veelbelovend!

”Dit gaat een rete-gezellige avond worden waarbij het publiek de hoofdrol speelt, de leukste en foutste feestnummers voorbij komen, kilo’s confetti je continue om de oren slingeren en alles draait om één ding; FEEST!”, aldus Coen en Sander,

De line-up

Zo komt niemand minder dan André Hazes met zijn volledige band een speciaal optreden verzorgen, trekt Hans Kazan fantastische goocheltrucs uit zijn hoed én gaan we met z’n allen van links naar rechts met ‘de nummer één feest-act van Nederland’: Snollebollekes! Viva Hollandia-held Wolter Kroes, Zanger Kafke en de Lawineboys zijn van te partij en ook Dries Roelvink, Henk Dissel en de Gebroeders Ko staan op het podium. Met Hitmaestro Radioshow wordt Koningsnacht ongetwijfeld een feestje. 

Hoewatwaar?

Het grootste koningsnachtspektakel van Nederland barst zondagavond 26 april vanaf 19.00 uur los op de Grote Voort in Zwolle. Verkleed komen? Zouden Coen en Sander – die zelf zeer koninklijk op het podium zullen verschijnen – heel leuk vinden. Oh, en vergeet vooral niet vast je tickets te scoren. Nu betaal je maar € 19,50 (ex. fee). Tot de 26e!


Meer over High Energy Events B.V. ontdekken?

High Energy Events B.V. vrijetijd en uitgaan

Nervistraat 20, Zwolle

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

adv.