9 x toffe dingen om te doen als het regent in Zwolle

Door Merel Revet 22 oktober 2018

Er komen druiligere dagen aan: regen, regen én best fris. Het is (eindelijk!) officieel herfstweer, dus dan zitten we liever binnen en neigen massaal naar iets warms. Gelukkig zijn er genoeg binnenactiviteiten in Zwolle, zodat je niet hoeft te koukleumen tijdens de herfstvakantie. Take a pick!

<< < Pagina 1 / 10 >
⟵ swipe swipe ⟶

Rebound World

rebound-world-zwolle
Foto: indebuurt Zwolle

Trampolinespringen is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen is dit een onwijs leuke en sportieve activiteit. De meeste mensen springen op een trampoline in te tuin, maar me druilerig herfstweer is dit onmogelijk. Gelukkig hebben we Rebound World in Zwolle, een indoor trampolinepark. Onwijs leuk om nieuwe trucjes te leren of gewoon lekker te springen.

rebound-world-zwolle
Topper

Jump All Week Long!

Rebound World Zwolle

Rebound World Zwolle entertainment

nu open10:00 - 20:00

Ossenkamp 3, Zwolle

Bekijk meer:entertainment

Zwembad De Vrolijkheid

Foto: Facebook Zwembad de Vrolijkheid

Wat is er nou fijner dan lekker het warme water ingaan als het buiten koud is en het regent? In zwembad de Vrolijkheid kun je elke dag vrij zwemmen in het recreatiebad. Laat je meevoeren in de stroomversnelling of ga van de waterglijbaan.

Zwembad De Vrolijkheid zwembaden

nu gesloten09:00 - 07:15

Ossenkamp 7, Zwolle

Bekijk meer:zwembaden

Zwolse Theaters

spiegel-zwolle
Foto | Zwolse Theaters

Naar het theater gaan is het hele jaar leuk, maar vooral op druilerige herfstdagen is het heel fijn om binnen te zitten. Zwolse Theaters heeft een uitgebreid aanbod aan toffe en indrukwekkende voorstellingen. Van cabaretiers tot musicals, concerten en theaterstukken, het kan allemaal in onze Hanzestad! Ook dit jaar staan er heel wat grote namen in ons theater, zoals medium Derek Ogilvie, zangeres Jacqueline Govaert en de musical de Smurfen.

Zwolse theaters theaters

Op aanvraag

Blijmarkt 25 (Schouwburg Odeon), Zwolle

Bekijk meer:theaters

Escape room

Foto: AKA Escape Rooms

AKA Escape Rooms heeft maar liefst drie verschillende escape rooms, keuze genoeg dus. Het fijne is dat ze allemaal binnen zijn, waardoor je hier het hele jaar terecht kan. Laat je opsluiten in een kamer met een groep van drie tot zeven personen en probeer te ontsnappen door verschillende puzzels op te lossen. Lukt het jou om te ontsnappen, óf blijf je voor eeuwig vastzitten?

AKA Escape Rooms entertainment

nu open09:00 - 23:30

Grote Voort 5, Zwolle

Bekijk meer:entertainment

Stadkamer

stadkamer-zwolle
Foto: Stadkamer Zwolle

Plenst het? Op naar Stadkamer voor een goed boek of een kop koffie in de Huiskamer. Stadkamer in het centrum zit vaak al vol, dus hier moet je behoorlijk op tijd zijn wil je een gewild plekje bemachtigen. Gelukkig zit er ook een Stadkamer in de AA-landen, Zwolle-Zuid en Stadshagen, dus de kans is groot dat je toch een lege stoel vindt. Hoef je mooi de wekker toch niet zo vroeg te zetten.

Stadkamer Zwolle bibliotheken

nu open10:00 - 17:00

7 Alleetjes 1A, Zwolle

Bekijk meer:bibliotheken

Kegelen

zwols-kegelhuis
Foto: Zwols kegelhuis

Bowlen is de ideale familieactiviteit voor een regenachtige dag. Bijna iedereen heeft wel eens op een bowlingbaan gestaan, ouderwets kegelen daarentegen is een stuk minder populair, maar minstens net zo leuk! In het Zwols kegelhuis kun je kegelen en op aanvraag kan je hier ook eten met een grote groep. Gaat het jou lukken om alle kegels om te gooien?

Zwols kegelhuis sport en bewegen

Op aanvraag

Van Wevelink Hovenstraat 103, Zwolle

Bekijk meer:sport en bewegen

IKEA

Foto | IKEA

IKEA, wie kent de Zweedse meubelgigant niet? Wij denken dat er maar weinig mensen zijn die deze winkel met lege handen verlaten. Ze verkopen toffe meubels en véél handige hebbedingetjes. Regent het buiten? Gewoon een rondje met het hele gezin door IKEA lopen.

IKEA Zwolle woonwinkels

nu open10:00 - 21:00

Diepholtstraat 3, Zwolle

Bekijk meer:woonwinkels
Ikea
Topper

IKEA Zwolle elke zondag open

IKEA Zwolle

Bioscoop

pathe-zwolle
Foto: Pathé Zwolle

Rood fluwelen stoelen waar je heerlijk in wegzakt en een grote bak versgebakken popcorn in je had? Dit klinkt echt als een droomscenario wanneer het buiten plenst. Gelukkig kun je in Zwolle niet op één, maar op twee plekken wegzwijmelen bij een heerlijke romantische film. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de hele tijd op het puntje van je stoel te zitten tijdens een thriller of gezellig met de kids naar een familiefilm.

Pathé Zwolle bioscopen

nu open10:00 - 00:30

Pannekoekendijk 11, Zwolle

Bekijk meer:bioscopen

Filmtheater Fraterhuis bioscopen

nu open09:00 - 23:00

Blijmarkt 25, Zwolle

Bekijk meer:bioscopen

Indoor Skatepark

Het word een regenachtig weekend maar bij ons binnen is het warm en droog!We zijn za en zo open van 13.00 tot 18.00.Ben jij er ook bij?

Posted by Indoor skatepark Zwolle on Friday, 9 November 2018

Heerlijk als het regent: skaten in het gloednieuwe indoor skatepark in Zwolle. Heel fijn voor het najaar en de winter, toch?

skatepark

Nieuw indoor skatepark in Zwolle: ‘We hopen dat deze plek de jeugd met elkaar verbindt’

Gek op skaten? Goed nieuws, want in de herfstvakantie is het mogelijk een gloednieuw Zwols indoor sk...

Indoor skatepark Zwolle sport en bewegen

Ossenkamp 2H , Zwolle

Bekijk meer:sport en bewegen

Zijn we nog een leuke binnenactiviteit vergeten?

Zoals je ziet is er genoeg te doen in Zwolle wanneer het regent. Zijn we toch nog een leuke activiteit vergeten? Laat het ons weten en we vullen de lijst aan.

rebound-web-shoot-februari-2017-6-van-41-1

Herfstvakantie Zwolle 2018: Dit is er te doen

Het is bijna herfstvakantie en dat betekent tijd om leuke dingen te doen! Gelukkig barst het in Zwol...
<< < Pagina 1 / 10 >
⟵ swipe swipe ⟶