Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

6 x inspiratie voor toffe kinderfeestjes in Zwolle

Door Elsemiek Gerritzen 21 juli 2019

Je herkent het vast. De verjaardag van je kleine spruit staat op de planning en je moet nog een heleboel regelen: traktaties, versieringen, cadeautjes, grote-mensen-feestjes en natuurlijk een supercool kinderfeestje dat de boeken ingaat als een onvergetelijke dag. Je moet het wel in je hebben om ieder jaar weer iets leuks te verzinnen. Wij van indebuurt kunnen je daarmee helpen, kijk maar.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Klimmen & klauteren bij On Campus

oncampus
Foto: Facebook On Campus

Het perfecte kinderfeestje bij wat minder mooi weer. Jij leve hoog, jij leve hoog, ja hoog, ja hoog, jij leve hoooooog! Dan moet je natuurlijk wel kunnen klimmen, en dat kan bij On Campus. Neem je vrienden en vriendinnen mee voor een stoer avontuur ver boven de grond. Je gaat met je vriendengroep onder begeleiding van een instructeur 1,5 uur klimmen. Plezier en veiligheid staat natuurlijk voorop. En na het klimmen staat er een heerlijk feestmaal klaar! 

Good to know: De kosten voor een klimfeestje zijn €8,50 per kind, incl. chips en ranja. Het minimaal aantal klimmers is 6 en het maximum is 9 kinderen. De minimale leeftijd voor een klimfeestje is 5 jaar. Bij kinderen tot 8 jaar moet er per 3 kinderen minimaal 1 volwassene aanwezig zijn, in verband met het zekeren.

Je eigen privé-bioscoop

pathe-zwolle
Foto: Pathé Zwolle

Is je kind dol op films, popcorn, het donker en superhelden op een groot wit doek? Dan is een filmfeestje bij Pathé bij uitstek geschikt voor een succesvolle middag. Op woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag kun je daar op diverse tijdstippen terecht. De prijs is inclusief een feestelijk ontvangst, de mooiste zitplaatsen en een leuk cadeau voor de jarige!

Good to know: Een ticket voor het Pathé Filmfeestje kost € 6,- per kind (toeslag 3D film € 1,50/ 3D-bril € 1,-). Het Pathé Filmfeestje is voor kinderen t/m 11 jaar. Ouders betalen de reguliere ticketprijs.

Kids Escape Room

escape
Foto | The Great Escape

Escape rooms schoten de afgelopen jaren als paddenstoelen uit de grond. The Great Escape in Zwolle heeft een speciale escape room ontwikkeld voor kids! Laat je zoon of dochter met zijn of haar vriendjes op lerende wijze op avontuur gaan! De muziek wordt aangepast en een echte acteur begeleidt ze geheel in stijl in en door de escape room. Als de kinderen het erg spannend vinden gaat de acteur zelfs mee naar binnen om de kinderen te helpen. Wil je het feest helemaal compleet maken? Sluit dan af met een ‘Build your own Burger’ workshop, inclusief krulfriet en ranja!

Good to know: Een escape room duurt +/- 60 minuten en is per thema afhankelijk van het maximumaantal kinderen dat kan deelnemen. De kosten variëren tussen de € 125,- en € 250,- per escape room. Dit is inclusief echte acteurs, onbeperkt ranja, een zakje chips, een certificaat en een presentje voor de kinderen. De optionele kosten voor een ‘Build your own Burger’ workshop zijn € 9,50 per kind.

Rebound Zwolle

rebound-world-zwolle
Foto: indebuurt Zwolle

Trampolinespringen, een activiteit die zowel jongens als meiden tof vinden. Een kinderfeestje bij Rebound Zwolle bestaat uit 1 uur springen (inclusief antislipsokken), waarin je een spannende dodgeball-wedstrijd aangaat met je teamgenoot inclusief scheidsrechter. Daar krijg je na afloop honger van! De partyroom is daarom al feestelijk voor je aangekleed waar de frietjes met snacks op je staan te wachten. Prima feestje, toch?

Good to know: de activiteit is te boeken voor een groep van minimaal 4 kinderen en de kosten bedragen € 18,- per kind.

McDonald’s ere-supporter en juichen voor PEC

PECZwollewedstrijdfeestje
Foto: McDonald’s Happy Face

 

Een gave beleving voor alle jongens en meisjes die van voetballen houden: dat is het PEC Zwolle wedstrijdfeestje in samenwerking met McDonald’s! Jouw verjaardagsfeestje begint bij het fastfoodrestaurant al voor de wedstrijd, met een lekker menu en een cadeautje voor de jarige. Vanaf twee uur voor aanvang van de wedstrijd kun je de kaartjes ophalen bij het MAC3PARK-stadion. Daarna is het tijd om te gaan genieten van een mooie wedstrijd. Een feestje om nooit te vergeten en waar je zeker punten mee scoort!

Good to know: De kosten bedragen € 13,75 per kind (voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar). De activiteit is al te boeken vanaf 4 personen en voor maximaal 15 personen.

Van gewonde stuntman tot beauty queen

StudioMarian
Foto: Studio Marian

Maak vieze wonden of laat je heerlijk verwennen tijdens een beautyparty. Kinderen leren de beste tips en tricks om te schminken bij Studio Marian. Ben je vervolgens omgetoverd tot gewonde stuntman of beauty queen? Dan krijg je een heuse fotoshoot, hoe gaaf!

Wat kost dat? € 12,50 per kind.

13 x de leukste kindvriendelijke terrassen in en rondom Zwolle

Een gezellig terras vinden waar ook de kids zich kunnen vermaken, kan nog wel eens lastig zijn. Daar...
prorail-Zwolle-Stadshagen

Maak je borst maar nat: 7 x grote plannen voor Zwolle

Oh, wat gebeurt er toch altijd veel in Zwolle! Maak je borst maar nat, want er wordt flink gebouwd i...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Lifestyle

adv.