Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

15 x leuke uitjes in de zomervakantie volgens Go-Kids Zwolle

Aangeboden door Go Kids Zwolle 18 juli 2018
Page 1/15
⟵ swipe swipe ⟶

Het hangt in de lucht: zomer! Misschien ga jij binnenkort wel lekker op vakantie, misschien moet je nog even geduld hebben. Hoe dan ook, vakantie vieren kan ook héél goed in eigen stad. Of nét daarbuiten…Rondom Zwolle zijn ook ontzettend veel fijne plekken waar je naartoe kunt. Go-Kids Zwolle maakte speciaal voor indebuurt hét vakantielijstje met uitjes in en rondom Zwolle. Have fun!

Zomerse Zaterdagen in Winkelcentrum Zwolle Zuid

wvz_1544_zwolle-zuid_zomersezaterdagen_1200x900px_fb

Voor echte waterratten en wildebrassen! Op zaterdag 21 juli en zaterdag 1 september staat Winkelcentrum Zwolle Zuid in het teken van waterpret en heel veel plezier! Lekker waterballonnen schieten, een stormbaan beklimmen, een ritje maken in de power paddle en nog heel veel meet (water)activiteiten.

Hoewatwaar: Op zaterdag 21 juli en zaterdag 1 september worden er tussen 12.00 en 16.00 uur zomerse activiteiten georganiseerd bij Winkelcentrum Zwolle Zuid. De activiteiten zijn gratis toegankelijk.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Go Kids Zwolle. Meer over Go Kids Zwolle ontdekken?

Go Kids Zwolle

vrijetijd en uitgaan

GeopendHele dag

Hortensiastraat 70, Zwolle

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Vooruit, achteruit, koprollen en salto’s

rebound-web-shoot-februari-2017-6-van-41-1
Foto: Rebound World Zwolle

Vooruit, achteruit, koprollen en salto’s. Hoe hoog kun jij? Bij Rebound World Zwolle kun je even stoom afblazen, een feestje vieren, hapje eten of om gewoon lekker voor de fun springen op ontzettend veel trampolines in alle soorten en maten. Trampoline springen is leuk voor iedereen. En laat Rebound World nu de hele zomer door 8 weken lang vette Summer deals hebben. Van gratis bitterballen tot 2 uur springen voor de prijs van 1!

Hoewatwaar: Rebound World Zwolle vind je aan de Ossenkamp 3 in Zwolle. 

rebound-world-zwolle

Spring de zomer in: 8 x springen met korting bij Rebound World Zwolle

Hoera, de zomervakantie staat voor de deur (vanaf 21 juli)! Rebound World Zwolle wil dat graag met o...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Go Kids Zwolle. Meer over Go Kids Zwolle ontdekken?

Go Kids Zwolle

vrijetijd en uitgaan

GeopendHele dag

Hortensiastraat 70, Zwolle

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Ravotten bij Netl de Wildste Tuin

netl-kinderen-vlot

Kinderen kunnen vrij spelen en ontdekken in de grote speeltuin van Netl de Wildste Tuin. Balanceren op boomstammen, klimmen en klauteren op apentouwen, verstoppen in bamboejungle, racen op de kabelbaan en lekker glijden van de modderglijbaan! En dit vind je op nog geen half uur vanaf Zwolle. We worden al wild als we het lezen en krijgen er nu al zin in. En trek vooral niet je mooiste kleren aan, want wilde kinderen worden hier natuurlijk vies en nat.

Hoewatwaar: Netl de Wildste Tuin vind je aan de Leemringweg 19 in Kraggenburg, een klein half uurtje rijden vanaf Zwolle.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Go Kids Zwolle. Meer over Go Kids Zwolle ontdekken?

Go Kids Zwolle

vrijetijd en uitgaan

GeopendHele dag

Hortensiastraat 70, Zwolle

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Spelen en picknicken bij een verborgen stuifzandgebied

xl-sahara-ommen
Foto: Go-Kids Zwolle

Ben je al eens bij dit verborgen pareltje geweest? Op twintig minuten rijden van Zwolle vind je Zandverstuiving de Sahara. Nee niet de zandwoestijn in Noord-Afrika, maar gewoon in Ommen. Het afwisselende landschap is ideaal voor wandelen, fietsen of paardrijden. Er zijn wandelroutes, picknickplaatsen en het is ideaal voor spelactiviteiten. Zo kunnen de kids er heerlijk rondrennen en in bomen klimmen. En je viervoeter mag ook gezellig aangelijnd mee of heerlijk rondrennen bij de speciale honden-losloopplaatsen.

Hoewatwaar: Zandverstuiving de Sahara vind je aan de Eerderveldweg 1 in Ommen, twintig minuten rijden vanaf Zwolle.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Go Kids Zwolle. Meer over Go Kids Zwolle ontdekken?

Go Kids Zwolle

vrijetijd en uitgaan

GeopendHele dag

Hortensiastraat 70, Zwolle

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Met het hele gezin ontsnappen

 Escape Room Epic Journey
Foto: Escape Room Epic Journey

Heb jij al eens een Escape room gedaan met je gezin? Nee? Kan kloppen! Epic Journey in Zwolle biedt namelijk als één van de weinige de mogelijkheid om met kinderen vanaf 10 jaar dezelfde unieke Escape room ervaring te beleven als volwassenen. Geur, audio, video, licht, mist, water en natuurlijk de puzzels en raadsel zorgen voor een intense en onvergetelijke beleving voor het hele gezin. En ook nog eens tegen een speciaal gezinstarief van €85,-. Dus, zijn jullie wel in voor een spannend uitje?

Hoewatwaar: Epic Journey vind je aan de Baileystraat 4J in Zwolle.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Go Kids Zwolle. Meer over Go Kids Zwolle ontdekken?

Go Kids Zwolle

vrijetijd en uitgaan

GeopendHele dag

Hortensiastraat 70, Zwolle

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Zinderende Zomeravonden bij Avonturenpark Hellendoorn

De pret kan dit seizoen niet o p in Avonturenpark Hellendoorn! Tot en met 2 september 2018 is de High Dive Stuntshow terug in het vernieuwde openluchttheater. In de spectaculaire zomershow ‘De Drakenridders’ laat een internationaal team van atleten de hele familie in spanning op het puntje van hun stoel zitten. Het team maakt duizelingwekkende sprongen van grote hoogtes in een speciaal aangelegd waterbassin. Durf jij te komen kijken? Dit jaar organiseert Avonturenpark Hellendoorn 4 Zinderende Zomeravonden! Op 1, 8, 15 en 22 augustus kun je extra lang genieten in Avonturenpark Hellendoorn. De attracties zijn open tot 21.30 uur. De avond wordt afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow om 21.45 uur.
Foto: Avonturenpark Hellendoorn

Ook dit fijne uitje is maar een half uur van Zwolle af. De pret kan dit seizoen niet op in Avonturenpark Hellendoorn, want dit jaar organiseren ze vier Zinderende Zomeravonden waar je extra lang kunt genieten van alle attracties en shows. De avonden worden afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow om 21.45 uur. En dat is nog niet alles. Tot en met 2 september 2018 is de High Dive Stuntshow terug in het vernieuwde openluchttheater. In de spectaculaire zomershow ‘De Drakenridders’ laat een internationaal team van atleten de hele familie in spanning op het puntje van hun stoel zitten met duizelingwekkende sprongen van grote hoogtes. Durf jij te komen kijken?

Hoewatwaar: Op 1, 8, 15 en 22 augustus kun je extra lang genieten in Avonturenpark Hellendoorn tijdens de Zinderende Zomeravonden tot 21.30 uur. Avonturenpark Hellendoorn vind je aan de Luttenbergerweg 22 in Hellendoorn, een half uurtje rijden vanaf Zwolle.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Go Kids Zwolle. Meer over Go Kids Zwolle ontdekken?

Go Kids Zwolle

vrijetijd en uitgaan

GeopendHele dag

Hortensiastraat 70, Zwolle

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Op avontuur tussen de dino’s

dinoland-zwolle
Foto: Dinoland Zwolle

Bij Dinoland Zwolle ga je terug in de tijd van de dinosaurussen. Je loopt tussen meer dan 100 dinosaurussen uit het Perm, Trias, Jura en Krijt tijdperk. Er staat zelf een T-Rex van dertien meter hoog (slik!). Daarnaast zijn er allerlei activiteiten te doen, zoals lasergamen, klimmen, minigolfen en eindeloos spelen in de speeltuinen! Of ga  goud zoeken, fossielen zeven, dino’s kleien en edelstenen zoeken. Wel of geen dinofan, Dinoland is voor iedereen een spannende en leuke belevenis.

Hoewatwaar: Dinoland vind je aan de Willemsvaart 19 in Zwolle. Dagtickets zijn verkrijgbaar vanaf €5,50 p.p.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Go Kids Zwolle. Meer over Go Kids Zwolle ontdekken?

Go Kids Zwolle

vrijetijd en uitgaan

GeopendHele dag

Hortensiastraat 70, Zwolle

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Zwemmen in het bos

heidepark-lemelerveld
Foto: Facebook Natuurbad Heidepark

Heerlijk zwemmen in een natuurzwembad en klauteren op de speeltoestellen in het water. Dat kan op een half uurtje rijden vanaf Zwolle bij water- en activiteitenpark Heidepark dat middenin een bos ligt. Zo is er een klimpaal, een vogelnestschommel, een speelplaatspomp met waterspel en een centrale speeltoren.Verder zijn er volleybalvelden, een tafeltennistafel en een pannakooi voor beachvoetbal. Je hoeft je dus geen moment te vervelen.

Hoewatwaar: Water- en activiteitenpark Heidepark vind je aan het Zwembadlaantje 1 in Lemelerveld, een halfuurtje rijden vanaf Zwolle.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Go Kids Zwolle. Meer over Go Kids Zwolle ontdekken?

Go Kids Zwolle

vrijetijd en uitgaan

GeopendHele dag

Hortensiastraat 70, Zwolle

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Wie is de Judas?

De Workshop Meesters
Foto: De Workshop Meesters

Wie is de Judas? Dat is de vraag die centraal staat in dit spel van De Workshop Meesters. Een spannend spel waar je verschillende opdrachten moet uitvoeren in het centrum van onze mooie Hanzestad. Hoe het spel werkt? Via een tablet spelen jullie helemaal zelf De Judas Game. Bij 6 locaties in Zwolle voer je verschillende opdrachten uit, maar pas op… De Judas zal er alles aan doen om deze opdrachten te laten mislukken. Tijdens het spel zullen er verschillende tussentests zijn, hierin kan jij je verdenking aangeven, wie is volgens jou de Judas?

Hoewatwaar: De Workshop Meesters vind je aan de Esdoornstraat 3 in Zwolle. De citygame ‘Wie is de Judas’ is €75,- per groep (minimaal 6, maximaal 16 kinderen).Deze bijdrage wordt je aangeboden door Go Kids Zwolle. Meer over Go Kids Zwolle ontdekken?

Go Kids Zwolle

vrijetijd en uitgaan

GeopendHele dag

Hortensiastraat 70, Zwolle

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Waan je in Indonedië

taman-indonesia
Foto: Taman Indonesia

Wel eens een gehoord van katten die de duurste koffiebonen uitpoepen? Of Beo’s die kunnen praten? Neem dan eens een kijkje in het tropische dierenpark Taman Indonesia. Hier vind je allerlei bijzondere dieren uit Indonesië, kun je genieten van Indische hapjes en drankjes, een kijkje nemen in een Mentawai paalwoning of rondsnuffelen op een heuse pasar. En voor kinderen is er een verkleedhoek met Indonesische klederdracht en een wayangtheater. Je waant je echt een paar uur in Indonesië en dat maar een klein half uurtje vanaf Zwolle.

Hoewatwaar: Taman Indonesia vind je aan de Kallenkote 53 in Kallenkotte, een klein half uurtje rijden vanaf Zwolle.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Go Kids Zwolle. Meer over Go Kids Zwolle ontdekken?

Go Kids Zwolle

vrijetijd en uitgaan

GeopendHele dag

Hortensiastraat 70, Zwolle

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Djambo Zwolle

Djambo-kidsplay-zwolle
Foto: Djambo Kidsplay

De hele zomer lang spelen met vriendjes, vriendinnetjes en klasgenootjes. Weer of geen weer, bij Djambo Kidsplay is het altijd feest. Heerlijk klimmen, klauteren, glijden en rennen. Of met met autootjes rijden, klauteren op de vulkaan en sporten op het sportveld. Ook voor peuters is er een zeer grote speelstructuur. En met de zomerpas heb je tijdens de zomervakantie 6 weken lang onbeperkt toegang tot Djambo Kidsplay.

Hoewatwaar: Djambo Kidsplay vind je aan de Ossenkamp 6 in Zwolle. De zomerpas kost voor een kind € 12,50 en voor een volwassene € 3,00.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Go Kids Zwolle. Meer over Go Kids Zwolle ontdekken?

Go Kids Zwolle

vrijetijd en uitgaan

GeopendHele dag

Hortensiastraat 70, Zwolle

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

The Great Escape

Op zoek naar een gaaf kinderfeestje voor een verjaardagsfeestje, vriendenmiddag of familie-uitje tijdens de zomervakantie? Kids Escape van The Great Escape is helemaal ingericht op kinderen. Zowel The Mailroom, The Prison cell en de VR-Experience zijn geschikt als kids escaperoom. De muziek wordt aangepast en een acteur begeleid ze geheel in stijl in en door de escape room. Als de kinderen het erg spannend vinden gaat de acteur zelfs mee naar binnen om de kinderen te helpen. Wil je het kinderfeestje helemaal compleet maken? Neem dan vooraf of achteraf de BYOB (Build your own Burger). De kinderen krijgen een hamburger die ze zelf mogen beleggen, krulfrietjes en onbeperkt ranja.

Hoewatwaar: The Great Escape vind je aan de Westerlaan 51 in Zwolle. De Kids Escape is vanaf €115,- voor maximaal acht kinderen. Neem je de BYOB erbij? Dan is het €8,50 extra per kind.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Go Kids Zwolle. Meer over Go Kids Zwolle ontdekken?

Go Kids Zwolle

vrijetijd en uitgaan

GeopendHele dag

Hortensiastraat 70, Zwolle

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Nog een verborgen pareltje

zandverstuiving-de-haere
Foto: Go-Kids Zwolle

Nog zo’n verborgen parel! Op een kwartiertje rijden van Zwolle vind je Zandverstuiving de Haere. Het afwisselende landschap is ideaal voor wandelen, fietsen of paardrijden. Er zijn wandelroutes, picknickplaatsen en het is ideaal voor spelactiviteiten. Zo kunnen de kids er heerlijk rondrennen en in bomen klimmen. En je viervoeter mag ook gezellig aangelijnd mee of heerlijk rondrennen bij de speciale honden-losloopplaatsen.

Hoewatwaar: Zandverstuiving de Haere vind je aan de Badweg in ’t Harde, een kwartiertje rijden vanaf Zwolle.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Go Kids Zwolle. Meer over Go Kids Zwolle ontdekken?

Go Kids Zwolle

vrijetijd en uitgaan

GeopendHele dag

Hortensiastraat 70, Zwolle

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

700 meter klimparcours

klimbos-paasloo
Foto: ’t Binnenhof

Van het spelen van een escape room tot een klimparcours van 700 meter. Bij ’t Binnenhof in Paasloo ontdek je de leukste arrangementen voor groepen, families, vrienden en vriendinnenuitjes. Ervaar bijvoorbeeld de tijd van Robin Hood door op 9 meter hoogte een klimparcours van 700 meter tussen de boven te trotseren. Of ontsnap uit de handen van de strenge cipiers in de escape room. Lukt het jou en je team om uit de bus te ontsnappen en door het bos de vluchtauto te bereiken of als Robin Hood door het bos te slingeren?

Hoewatwaar: ’t Binnenhof vind je aan de Paasloërweg 14A in Paasloo, een halfuurtje rijden vanaf Zwolle.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Go Kids Zwolle. Meer over Go Kids Zwolle ontdekken?

Go Kids Zwolle

vrijetijd en uitgaan

GeopendHele dag

Hortensiastraat 70, Zwolle

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Zwemmen in een zwemkolk

infocentrum-ijssel-den-nul
Foto: Facebook Infocentrum IJssel Den Nul

In het Infocentrum IJssel Den Nul stromen informatie over natuur, water en cultuurhistorie bijeen op een fantastische locatie langs de IJssel. Ontdek en beleef hier de historie door te voelen en laatjes te openen in de expositie. Of onderzoek en knutselen in het seizoenslab en bij mooi weer neem je natuurlijk ook een plons in de zwemklok bij de waterspeelplaats.

Hoewatwaar: Infocentrum IJssel Den Nul vind je aan de Rijksstraatweg 109, twintig minuten rijden vanaf Zwolle.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Go Kids Zwolle. Meer over Go Kids Zwolle ontdekken?

Go Kids Zwolle

vrijetijd en uitgaan

GeopendHele dag

Hortensiastraat 70, Zwolle

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Page 1/15
⟵ swipe swipe ⟶

adv.