Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

13 x de leukste kindvriendelijke terrassen in en rondom Zwolle

Aangeboden door Go Kids Zwolle 10 juli 2019

Een gezellig terras vinden waar ook de kids zich kunnen vermaken, kan nog wel eens lastig zijn. Daarom voor alle moeders die ook wel eens lekker rustig een drankje willen doen, zonder zich druk te hoeven maken over de kinderen… een lijstje met kindvriendelijke terrassen in Zwolle (en omgeving). 

Page 1/13
⟵ swipe swipe ⟶

Stadsstrand (Zwolle)

Foto | GoKids

Lekker met je voeten in het zand op het Stadstrand in Zwolle. Chillend in de loungebanken op het Stadsstrand is het net of je op vakantie bent. Terwijl jij geniet van een hapje en drankje is er voor de kinderen genoeg te spelen. Als het zand niet voor voldoende plezier zorgt, is er nog de speelkist en er worden regelmatig leuke activiteiten voor kids georganiseerd. Houd de agenda op Go-Kids in de gaten voor toffe gezinsuitjes!

‘t Binnenhof (Paasloo)

Foto | Facebook Restaurant ’t Binnenhof

In de buurt van Giethoorn zit Restaurant ’t Binnenhof. ‘t Binnenhof in Paasloo is een superkindvriendelijk restaurant met veel speelvoorzieningen: een speelzolder met ballenbak, Berend’s Clubhuis, een binnenzwembad, een omheinde speeltuin met trampoline en springkussen, een hinkelbaan, aquabubbles, bootjes en andere leuke spelletjes. Er is altijd wel wat te beleven! Check it out!

Het Boscafé op de Lemeler Esch (Lemele)

Foto | GoKids

Het Boscafé op de Lemeler Esch is laagdrempelig en ligt middenin het groen! Je vindt het Boscafé verborgen aan de voet van de Lemeler- en Archemerberg. Het is een superleuke start- of finishplek voor wandelingen en/of fietsroutes. Eerst lekker wandelen en daarna genieten van een bakkie en chocolademelk voor de kids. De heerlijke zelfgemaakte taart, toffe speelgelegenheden en de veilige omgeving zorgt ervoor dat dit een toplocatie is voor gezinnen.

Nooterhof (Zwolle)

doepark
Foto | Doepark Nooterhof

Het park Nooterhof is al jaren een prachtige plek voor iedereen die houdt van natuurlijk en groen. Ook voor kinderen is het een fijne plek om te spelen en de natuur te ontdekken. Het park bestaat uit een waterspeeltuin met meerdere speelplekken en heeft een bijenstal. Leuk om te zien! Ook is er het bijzonder gebouwde Theehuis Earthship met daarnaast een klein amfitheater voor voorstellingen.

Parkpaviljoen de Wezenlanden (Zwolle)

parkpaviljoen-de-wezenlanden
Foto: Facebook Parkpaviljoen de Wezenlanden

Even ontsnappen aan de drukte van de stad? Midden in Park de Wezenlanden vind je het Parkpaviljoen. Met je voeten in het zand en uitzicht op de vijver krijg je hier gelijk een strandgevoel. Ook met kleine kinderen is het genieten, je kunt vanaf het terras de kinderen overal zien en in de gaten houden. Ook kunnen ze heerlijk in het park spelen of naar het naastgelegen basketbalveld of naar de skatebaan gaan.

Herberg Molencaten (Hattem)

Foto | Facebook Herberg Molecaten

Dit kindvriendelijke restaurant ligt net buiten Hattem en heeft een perfecte ligging in het bos. Je kunt een boswandeling dus perfect combineren met een lunch of diner bij de herberg. Er is een groot terras dat uitkijkt op de natuurlijke speeltuin en er is een overdekt terras met heerlijke loungebanken. Op het terras van Herberg Molencaten met heaters zijn trouwens ook honden welkom.

Herberg de Klomp (Vilsteren)

Foto | Facebook Herberg de Klomp

Herberg De Klomp bevindt zich op Landgoed Vilsteren. De Klomp is de ideale stop tijdens een lekkere wandel- of fietstocht door de prachtige natuur van het Vechtdal. Bovendien hebben ze een heerlijk groot terras met speelveld voor de kids.

De Barones (Dalfsen)

Foto | GoKids

Middenin het mooie Vechtdal ligt het voormalige landhuis van Barones van Haersolte. Dit mooie landhuis op landgoed Gerner in Dalfsen is nu een restaurant. Het terras van De Barones is een unieke locatie om heerlijk met je gezin te komen eten, ze hebben een heerlijke pannenkoekenkaart voor de kids!

Kas van Kaat (Zwolle)

Foto | GoKids

Een beleving apart, een lunch of een kopje koffie of thee in het tuincafé van de Kas van Kaat. Natuurlijk is al het lekkers wat ze serveren van biologische oorsprong. Bij mooi weer zit je op het terras met uitzicht op de vijver, bij iets minder weer zit je in de kas tussen de planten en het groen. Heb je de lunch of koffie op, maak dan een wandeling over het heerlijke park van Buitengoed de Herfte, wat grenst aan hun terrein.

Dijkmoment (Zwolle)

Foto | GoKids

Dijkmoment Zwolle ligt naast de camping en kijkt uit op de Vecht. Geniet bij mooi weer van het zonnetje op het ruime terras. De kids hebben all ruimte om te spelen en er staan heerlijke drankjes en hapjes voor kids op de menukaart.

Bistro de Stadshoeve (Zwolle)

park-de-stadshoeve-zwolle
Foto | Website de Stadshoeve

Midden in het park de Stadhoeve in Stadshagen vind je Bistro de Stadshoeve . De bistro heeft een groot terras met lange picknickbanken. Een leuke plek voor jonge gezinnen, fietsers en voor iedereen die zin heeft in iets lekkers.

Theeschenkerij in Park Eekhout (Zwolle)

theeschenkerijeekhout
Foto: Facebook Theeschenkerij Eekhout

Theeschenerij Eekhout in het van Eekhoutpark is tot begin oktober iedere zondagmiddag geopend. Kinderen kunnen heerlijk spelen in de omheinde speeltuin en kinderboerderij naast de Theeschenkerij. Grotere kinderen (en volwassenen) kunnen een balletje trappen in het park.

Camping Reestdal met gezellige Bistro (Balkbrug)

Foto | Facebook Camping Reestdal

Ook op camping Reestdal kun je heerlijk genieten op een gezellig terras. Kids kunnen naar hartenlust spelen Nadat je het Reestdal hebt verkend, kunnen de kinderen naar hartelust spelen. De camping ligt vlak naast de rode route van landschap Overijssel. Vanaf hier zijn er dus ook hele toffe wandelroutes te beleven!

Naast kindvriendelijke terrassen zijn er natuurlijk ook hele leuke (betaalde) speel- en vakantieparken in de buurt van Zwolle te vinden. Op de volgende locaties kun je tijdens een dagje uit ook buiten op het terras genieten terwijl de kids zich vermaken: Netl in Kraggenburg, De Beerze Bulten in Beerze, Stoetenslagh met Happy Fun Beach in Rheezenveen,, De Flierefluiter in Raalte, Dinoland in Zwolle of Taman Indonesia


Meer over Go Kids Zwolle ontdekken?

Go Kids Zwolle vrijetijd en uitgaan

GeopendHele dag

Hortensiastraat 70, Zwolle

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan
kids-uitjes-zomervakantie-zwolle

15 x leuke uitjes in de zomervakantie volgens Go-Kids Zwolle

Het hangt in de lucht: zomer! Misschien ga jij binnenkort wel lekker op vakantie, misschien moet je ...
Page 1/13
⟵ swipe swipe ⟶

adv.