Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

10 x bijzonder leuke kinderfeestjes in (de buurt van) Zwolle

Aangeboden door Go Kids Zwolle 5 februari 2020

 Ben je op zoek naar een leuke en originele plek om de verjaardag van jouw kind te vieren? In samenwerking met Go Kids Zwolle zetten wij tien toffe uitjes, in en rondom Zwolle, op een rij.

Page 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

Boerenfratsenfeestje bij de Flierefluiter in Raalte

Op zoek naar een plek voor een afwisselend kinderfeestje? Het arrangement ‘Vulle Wille’ bij de speelboerderij van De Flierefluiter biedt voor ieder wat wils. Bij slecht weer rennen, springen en spelen op de indoorspeelzolder. Bij mooi weer lekker buiten spelen met water en natuurlijk knuffelen met de dieren of een ritje maken op de pony. De Flierefluiter heeft verschillende arrangementen, maar alleen entree betalen is ook mogelijk.

Sinds kort heeft dit kinderparadijs augmented reality trampolines. Hoe cool! De nieuwe trekkerweide is ook klaar, zodat de kids zich helemaal kunnen uitleven.


Meer over Go Kids Zwolle ontdekken?

Go Kids Zwolle vrijetijd en uitgaan

GeopendHele dag

Hortensiastraat 70, Zwolle

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Beestachtig ravotten bij Djambo

Goed of slecht weer, in de grote indoor speeltuin van Djambo Kidsplay kun je altijd terecht. Klim op de coole klim- en klautertoestellen, ontmoet Timba de mascotte (een stoer maar superlief jongetje uit de jungle van Afrika), dans mee op het Djambo Kidsplaylied of ontdek de geheime schatkamer en ontrafel de geheime code.

De jarige Job of Jet ontvangt speciale Djambo Kidsplay-uitnodigingskaarten die hij of zij aan vriendjes en vriendinnetjes kan geven. Het kinderfeestje is inclusief lekker eten en drinken en de jarige krijgt van Djambo Kidsplay een mooi cadeautje. Hij of zij krijgt bovendien een speciale opdracht om de code van de schatkamer te ontdekken. Als deze opdracht is volbracht, ligt er een cadeautje in de speciale schatkamer te wachten.

Wat ook handig is: Djambo Kidsplay kan het vervoer voor het kinderfeestje regelen!

Apestreken bij Monkey Town kinderfeestjes

Lekker met vriendjes en/of vriendinnetjes spelen in het indoor speelparadijs van Monkey Town Zwolle is natuurlijk altijd een goed idee! Monkey Town heeft het grootste speeltoestel van de regio, een trampoline arena, een aparte minizone (voor kids tot vier jaar) en een uitgebreide horecaruimte.

Naast losse entree kun je ook een kinderfeestjesarrangement boeken (jij als ouders/begeleider betaalt overigens geen entree). Kies voor arrangement Aap, Olifant, Giraffe of Leeuw, allemaal inclusief eten en drinken en een cadeautje voor de jarige! Je kunt veel leuke extra’s bijboeken, zoals cake en wafels versieren. De lieve mascotte Oehlie komt ook regelmatig een dansje doen. Dat maakt het kinderfeestje helemaal compleet!

Sportief Boulderfeestje bij Boulderhal Roest in Zwolle

Een bijzonder en sportief kinderfeestje? Dat kan bij de nieuwe Boulderhal Roest. Na een korte uitleg gaan de kinderen aan de slag onder begeleiding van de instructeur en de ouders. Neem sportieve kleding en schone sportschoenen mee (het liefst met lichte zolen). Na een uur boulderplezier staat er limonade met slagroomtaart of chips klaar.

De minimum leeftijd is acht jaar. Kinderfeestjes kunnen gereserveerd worden vanaf zes kinderen.

Een feestje vol met cultuur en avontuur: de Hanze Escape-route Zwolle

Ga op ontdekkingstocht in de stad! Ontdek Zwolle aan de hand van een koffer vol met spannende attributen en enveloppen met vragen en puzzels. Kinderen gaan met de tools (een oude plattegrond plus een meetlint, kompas en rekenapparaatje) op zoek naar de schat die ergens in de Zwolse binnenstad verborgen ligt. De Hanze Escapetocht is geschikt voor kinderen van 7 tot 13 jaar.

Voetbalfeestje van Skills voetbalschool Zwolle

Doet jouw kind niets liever dan voetballen en is hij of zij binnenkort jarig? Skills organiseert echte voetbalfeestjes!

Een voetbalfeestje is leuk voor iedereen, of je nu op voetbal zit of niet. Skills Zwolle verzorgt een onvergetelijk sportief kinderfeestje op het voetbalveld. Een leerzame en leuke voetbaltraining onder leiding van een enthousiaste trainer, een mooie voetbal als cadeau voor de jarige en een voetbaldiploma voor alle deelnemers. Leuk!

Ben je als ouder(s) niet in de gelegenheid om vervoer voor alle kinderen te verzorgen? Geen probleem! Skills komt graag op locatie een voetbalfeestje organiseren. Het enige wat je hoeft te regelen is een (kunst)grasveld of een (gym)zaal.

Escape kinderfeestje of VR-Experience bij The Great Escape in Zwolle

Lukt het de kinderen om de schat van postbode Jacobus Post te vinden? Kunnen ze samen met de onschuldige boef ontsnappen uit een echte gevangeniscel? Of ontdek de nieuwste escaperoom voor kids: the Courtroom. De kinderen bereiden samen met een advocaat de zaak voor en verdedigen zichzelf tegenover de rechter. Mocht dat nou niet lukken… Dan kunnen ze altijd nog ontsnappen!

The Great Escape in Zwolle heeft drie toffe escaperooms voor avontuurlijke kids. Liever een nieuwe wereld ervaren? De VR-Experience bij The Great Escape is het kinderfeestje waarbij de kinderen ‘De Virtuele Wereld’ betreden. Ze kunnen onder meer grote hoogtes verkennen, de onderwaterwereld beleven of leren met pijl en boog te schieten.

Landal’s Stoere Knutselfeestjes in t Loo-Oldebroek

Lekker creatief bezig zijn? Dan is ‘t Landal Grote Knutselfeest een goede optie. Hier kunnen kinderen met vriendjes naar hartenlust knutselen in het Atelier. Ga aan de slag met een 3D puzzel, timmer een vogelhuisje of pimp een spiegel. En omdat je op Landal Landgoed ’t Loo bent, kan het knutselen afgewisseld worden met heerlijk ravotten en spelen in de speelhal!

Kinderfeestjes midden in de natuur op camping Lemeler Esch

Een verjaardagsfeestje in het bos is superavontuurlijk! De natuur is één grote speeltuin en wat is er nu leuker dan met vriendjes en vriendinnetje op avontuur gaan rondom Camping de Lemeler Esch. Start in het gezellige Boscafé met wat lekkers te eten en te drinken en pak alle cadeautjes uit. Daarna is het tijd om op ontdekkingstocht te gaan, te knutselen en/of broodjes te bakken boven het houtvuur. Ideaal voor kids die heerlijk buiten willen zijn en niet bang zijn om vies te worden!

Prison Break Paasloo: uit de gevangenis breken is altijd een feestje!

Breek uit de gevangenis! Beleef het met het Escape Kinderfeestje Prison Break Paasloo Jeugddetentie. Na ontvangst met ranja, fristi, chocomel en een lekkernij, worden de kids opgehaald door een agent. Ze krijgen echte gevangeniskleding aan en gaan naar de gevangenisbus, waar ze allemaal opdrachten moeten doen om te kunnen ontsnappen. Tijdens de speur-puzzeltocht kunnen de kinderen letters verdienen. Wie is er het eerste bij de vlucht TukTuk met het juiste woord?

13 x de leukste kindvriendelijke terrassen in en rondom Zwolle

Een gezellig terras vinden waar ook de kids zich kunnen vermaken, kan nog wel eens lastig zijn. Daar...
kids-uitjes-zomervakantie-zwolle

15 x leuke uitjes in de zomervakantie volgens Go-Kids Zwolle

Het hangt in de lucht: zomer! Misschien ga jij binnenkort wel lekker op vakantie, misschien moet je ...
Page 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

adv.