Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zwols sekspoppenbordeel weer open: ‘Een mondkapje tijdens de seks mag’

Door Hilke Vos 1 juli 2020

“Totaal onverwacht!” Priscilla van Limbeek zag het niet aankomen dat haar privéhuis Zwols Pleziertje, ook wel bekend als het sekspoppenbordeel, per 1 juli weer open mag, in plaats van begin september. Ze kan in ieder geval niet wachten, net als een hoop klanten. “De agenda is goed vol.”

Het privéhuis, op de plek van voormalig bordeel Eros aan de Kamperstraat, opende vorig jaar de deuren. Met meteen al veel media-aandacht, want Zwols Pleziertje is de eerste plek waar mannen óók kunnen vrijen met een dame van siliconen. “Tot de coronacrisis had ik niets te klagen over klandizie”, vertelt eigenaresse Priscilla. “Zowel ‘mijn dames’ als de sekspoppen waren in trek.”

Verbouwing

In maart moest de boel op slot en mochten sekswerkers niet meer aan de slag. “Ik probeerde het nog bij de gemeente hoor. Iets van stripshows aanbieden met schermen ertussen. Maar uiteindelijk bleek dat niet meer nodig, omdat we eerder dan verwacht open mogen.” Toch zat de Zwolse niet stil in de tussentijd. “Ik gebruikte deze periode om na te denken over mijn onderneming. Wilde ik nog door, wat is wijsheid? Ik koos toch om te gaan investeren, want de zaken gingen voor de crisis erg goed.”

Inmiddels wordt gebouwd aan een enorme sm-zolder, bovenin het huidige pand. “Mijn nieuwste aanwinst. Ik gok dat de zolder, die echt een enorme metamorfose krijgt, over drie maanden wel af is.” Priscilla geeft aan dat klanten die vanaf 1 juli komen geen last hebben van geboor en gezaag. “Dat regel ik wel hoor.”

Foto | Eigendom Zwols Pleziertje

Hygiëneregels in het bordeel

Voor de geplande (her)opening op 1 juli hoeft er niet veel gepland te worden. “Natuurlijk scherp ik de hygiëneregels in het bordeel aan, maar eigenlijk waren we altijd al heel goed bezig. Hygiëne is hier altijd maatregel nummer één. Denk aan condoomgebruik, telkens weer schoon beddengoed, jezelf wassen voordat je seks gaat hebben.”

Wel worden klanten nu getemperatuurd bij binnenkomst en is een gezondheidscheck verplicht. Zoenen mag niet meer. “Een belangrijke regel”, meent Priscilla. “We kiezen er sowieso voor om niet teveel gezichtscontact te hebben.” Een mondkapje dragen de seks hoeft niet, maar mag wel. “Dat moet een klant ook accepteren, als één van mijn dames dat liever doet. En andersom natuurlijk ook.”

Geen vergoeding

Priscilla heeft veel zin in de geplande opening, al zit haar ook wat dwars. “Ik ben vooral blij dat mijn dames weer aan de slag kunnen, want ik vind dat ze echt in de steek zijn gelaten. Iedereen krijgt een vergoeding in coronatijd, behalve sekswerkers. Maar ik bekijk het van de positieve kant: de agenda zit tjokvol, dus we gaan vast weer een rooskleurige tijd tegemoet.”

Lees ook:

Jammie! Hier in Zwolle scoor je vandaag een gratis donut

Een lekkere donut gaat er bij velen altijd wel in. Voor de zoetekauwen onder ons hebben wij fantasti...

Culinair genieten! Dit Zwolse restaurant heeft een nieuwe menukaart en is nu nog langer open

Goed nieuws! Bij Restaurant Poppe kun je nu ook in het weekend lunchen. Op zaterdag en zondag servee...

Waarom dit een goed moment is om je eerste huis te kopen

Het is best spannend, het kopen van een eerste huis. Helemaal in crisistijd! Hoe fijn is het dan als...

adv.