Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Yum! Met dit smakelijke cadeau maak je iedereen blij

Aangeboden door De Buurman -VersLokaal 21 januari 2020

Ben je op zoek naar een leuk cadeau om iemand beterschap, succes, kracht of geluk te wensen? Dan kan je vanaf nu via defruitman.nl een fruitmand laten bezorgen. Met namen als Pluk de Dag, Knal lekker door en Smak naar Meer, zijn deze eigentijdse fruitmanden een leuk, positief en duurzaam cadeau voor heel veel gelegenheden. ”Juist in deze grijze maand beginnen wij met het bezorgen van fruitgeluk”, vertelt initiatiefnemer Jeroen Stegeman.

De Fruitman

Nu veel groenten- en fruitwinkels uit het straatbeeld zijn verdwenen, kreeg Jeroen Stegeman als eigenaar van De Buurman – VersLokaal regelmatig de vraag of hij een fruitmand kon laten bezorgen. ”Iemand beterschap wensen met een fruitmand, is heel gebruikelijk, merken we. Maar iemand succes wensen, bedanken, of zelfs de liefde verklaren met een fruitmand? Dat is minder voor de hand liggend. Misschien komt het door het wat oubollige imago van de fruitmand. Daarom hebben we een fris en nieuw concept neergezet met De Fruitman, dat er fraai uitziet en positiviteit uitstraalt.”

Geluk delen

Elke fruitmand bevat een flinke dosis vers fruit en sap, zoveel mogelijk van lokale telers. Daarnaast worden nootjes en chocola toegevoegd. Op het bijpassend wenskaartje kun je een persoonlijke boodschap laten schrijven. Bovendien bevat één van de vruchten een fruitgeluk-sticker. ”Geluk moet je delen, is onze overtuiging. Daarom zit in iedere fruitmand die De Fruitman bezorgt één vrucht om door te geven,” vertelt Jeroen.

Lokale Helden

De Fruitman sluit naadloos aan bij de andere activiteiten van De Buurman, zoals de Maaltijdbox, WerkFruit en het VersLokaal. De missie is om te bouwen aan een eerlijk en vertrouwd voedselsysteem. Dat doet De Buurman door pure, onbewerkte producten te gebruiken van lokale boeren en telers. Deze ‘Lokale Helden’ ontvangen een eerlijke prijs en jij als klant bent gegarandeerd van goede voeding. Ook het fruit voor de fruitmanden komt zoveel mogelijk van lokale telers. Door de kortste weg te hanteren van plant tot fruitmand, wordt het milieu minimaal belast.

Trek gekregen? Je kunt de fruitmand bestellen via www.defruitman.nl, of in het VersLokaal aan de Campherbeeklaan 52 in Berkum, Zwolle.


Meer over De Buurman -VersLokaal ontdekken?

De Buurman -VersLokaal winkelen

Vandaag gesloten

Campherbeeklaan 52, Zwolle

Bekijk meer:winkelen

Lees ook:

Lekker én gezond eten afhalen? Hier in Zwolle scoor je een verse maaltijd

We kennen het allemaal wel... Je komt hongerig thuis na een lange werkdag. Je wilt het liefst langui...

De Buurman | Verslokaal zet lokale helden in het zonnetje: ‘Weten wat je eet en van wie je eet’

Verse, gezonde en lekkere producten uit de buurt, dat is De Buurman | Verslokaal. “Weten wat je eet ...

Zo begin jij het nieuwe jaar gezond én gemakkelijk!

Na al die oliebollen, appelflappen en kerststollen is het weer tijd voor smoothies, salades en voedz...
  • Wil jij een 'Nieuw in Zwolle' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Zwolle.

adv.