Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winkels dicht: 5 x zo steun jij de Zwolse ondernemers

Door MichellevdMolen 18 maart 2020

Cafés, restaurants en sportscholen zijn in verband met het coronavirus zeker tot en met maandag 6 april gesloten. Ook voor de ondernemers die wél openblijven zijn de gevolgen van het virus merkbaar, nu consumenten eerder thuisblijven. Hoe steken we deze Zwolse ondernemers een hart onder de riem?

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Zwolse ondernemers laten zich niet zomaar uit het veld slaan! Daarom gaan ze op zoek naar andere manieren, om zo toch nog brood op de plank te krijgen.

Cadeaubonnen

Foto: indebuurt Zwolle

Jouw favo Zwolse hotspot steunen? Koop dan een cadeaubon en lever de tegoedkaart op een later moment in. Op deze manier krijgt jouw lievelingswinkel toch centen binnen, terwijl jij binnenkort gewoon je product krijgt. Belangrijk: zorg dat het een cadeaubon is van de winkel in kwestie, dus geen landelijke bon. Niet online verkrijgbaar? Stuur dan een mailtje, berichtje via Messenger of een WhatsAppje!

Online bestellen

Ondanks dat er nog een aantal winkels open zijn, ondervinden ook de ondernemers in de binnenstad de nadelen van het coronavirus. Maar je hoeft niet perse naar de winkel, om iets te kunnen kopen. Bij de lokale ondernemers kun je ook online bestellen, om ze zo een steuntje in de rug te geven. Zo plaatst Moonloft (aan de Spoelstraat) al haar artikelen uit de winkel in haar webshop. Noun Collectables (aan de Oude Vismarkt) is vooralsnog open, maar bezorgt de online bestellingen de gehele maand maart gratis!

Eten laten bezorgen

beste-friettenten
Foto | Pixabay

Een andere manier om Zwolse ondernemers in deze bijzondere tijden te helpen? Laat je maaltijd bezorgen! Op de redactie houden wij een lijst bij met alle Zwolse eettenten die op dit moment aan afhaal- of bezorgservice doen. Scheelt weer zoekwerk! Mocht je nog eentje missen, laat het ons weten.

Bied hulp aan met #coronahulp

Zelf hulp aanbieden kan natuurlijk ook! Via Twitter biedt Martijn zijn kantoor aan voor de werkenden onder ons. Even een dagje ontsnappen aan alle drukte van thuis. Wel belangrijk om klachtenvrij te zijn, uiteraard! Ook een goed idee? #coronahulp!

Na de coronacrisis

terras-zwolle
Foto: indebuurt Zwolle

We weten niet hoe lang deze crisis nog gaat duren. Maar is het einde eenmaal in zicht? Vier het in de stad! Neem een extra groot biertje of geniet van een luxe ontbijtje in de zon. Zwolle is sterker dan corona, strijd jij mee?

Bij deze Zwolse eettenten heb je nu afhaal- en bezorgservice vanwege de coronamaatregelen

Bij deze Zwolse eettenten heb je nu afhaal- en bezorgservice vanwege de coronamaatregelen

Het is maar een saaie boel zo: alle horecagelegenheden in Zwolle en de rest van Nederland zijn geslo...

De verveling tegengaan: 5 x dit kun je nog wel met kids doen in Zwolle

Nu de scholen dicht zijn en we zo veel mogelijk binnen moeten blijven ligt de verveling op de loer. ...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.