Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zoek je werk? Deze Zwolse bedrijven hebben vacatures

Door Mandy Veenstra 13 januari 2019

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de buurt van je huis? Wij hebben weer een aantal leuke vacatures in Zwolle voor je verzameld. Zit er iets voor je tussen?

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Assistent wonen

Zorghuis Anna Heerkens ligt middenin de gezellige wijk Assendorp in Zwolle. Hier wordt een beschermde, huiselijke en herkenbare omgeving geboden in de vorm van kleinschalig wonen. Je komt te werken op “woning 1” met zes bewoners. De bewoners zijn dementerend en jij zorgt samen met een verzorgende zorg en welzijn voor de dagelijkse gang van zaken. Past dit bij jou? Bekijk hier de gehele vacature en solliciteer:

Assistent wonen

Parttime - Geplaatst op 13 jan 2019

Medisch secretaresse

Ben jij een flexibele medisch secretaresse met overzicht? Dan is Vogellanden op zoek naar jou! Je verricht administratieve en secretariële werkzaamheden ter ondersteuning van het revalidatieproces op de kinderrevalidatieafdeling of de volwassenenrevalidatie. Bekijk hier de gehele vacature en solliciteer:

Medisch secretaresse

Parttime - Geplaatst op 13 jan 2019

Bokstrainer

Zie jij het zitten om jouw bokservaring over te brengen op andere fanatieke leden? Dan zijn ze van Tabonon Kickboksen & MMA op zoek naar jou! Solliciteer hier:

Bokstrainer

Fulltime/parttime - Geplaatst op 13 jan 2019

Bezorger FEBO

Studenten of toppers op zoek naar een fijne bijbaan, dan zoekt FEBO jou! Ben je minimaal 16 uren per week beschikbaar en is jouw geografische kennis van het centrum van Zwolle uit de kunst? Dan kun je aan de slag als bezorger! Bekijk hier de gehele vacature en solliciteer:

Bezorger FEBO

Parttime - Geplaatst op 13 jan 2019

Verkoopster brood en banket

Ben je flexibel, gezellig, kun je snel werken en vergeet je daarbij nooit klantvriendelijk te zijn? Hou je van lekker brood en andere veelal traditionele verse bakkerij producten? Dan ben jij misschien wel de geschikte persoon voor Brood en Banket Bakkerij Elderkamp. Bekijk hier de gehele vacature en solliciteer:

Verkoopster brood en banket

- Geplaatst op 13 jan 2019

Niks voor je tussen?

vacatureszwolle

Zit er in dit lijstje niks voor je tussen? Bekijk dan eens de vacaturepagina van indebuurt Zwolle.

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.