Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Werken om de hoek: 5 x leuke vacatures in Zwolle

Door Maaike van der Ploeg 9 augustus 2020

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten vijf leuke vacatures in Zwolle op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Projectleider Handhaving

Maandag Zwolle zoekt een projectleider handhaving en handhavingsjurist bouw- en ro-wetgeving voor een opdracht van 36 uur. Het gaat om een grote gemeente in de buurt van Zwolle.

Je levert algemene juridische ondersteuning op het gebied van handhaving. Naast je werkzaamheden als projectleider/handhavingsjurist handel je in samenwerking met de bouwtoezichthouders klachten en andere handhavingszaken af. Hieronder lees je alles over de vacature:

Chauffeurssupport – parttime

Als support medewerker-logistiek sta je voortdurend in contact met de chauffeurs/koeriers. Zowel face-to-face als telefonisch. Je ondersteunt hen en beantwoordt hun vragen. Daarnaast volg je de aangegeven problemen verder op en denk je actief mee over oplossingen. Iets voor jou? Hieronder lees je meer over de vacature:

Vervuld

Chauffeurssupport – parttime

Parttime - Geplaatst op 09 aug 2020

Magazijnmedewerker

Uitzendbureau Timing is op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste scanner / magazijnmedewerker. In deze functie zorg jij er samen met je collega’s voor dat de binnengekomen items worden verwerkt. Deze items komen vaak ongesorteerd en in grote dozen binnen en worden gesorteerd, verpakt of omgepakt. Lijkt jou dit wel wat? Solliciteren kan via deze link.

Vervuld

Magazijnmedewerker

Fulltime/parttime - Geplaatst op 09 aug 2020

Kastenbouwer

Ben jij handig en zit jij niet graag stil? Voor een opdrachtgever is UBN Uitzendbureau op zoek naar een handige montagemedewerker voor de omgeving Zwolle die 30 tot 40 uur per week beschikbaar is. Als montagemedewerker ben jij samen met je collega verantwoordelijk voor de binnenkomende opdrachten van zowel bedrijven als particuliere klanten. Hieronder lees je meer over de vacature.

Kastenbouwer

Parttime - Geplaatst op 09 aug 2020

Koerier

Snacks and More in Zwolle opent bijna haar deuren en is daarom op zoek naar enthousiaste bezorgers! Als bezorger e-bike bezorg jij snacks, broodjes en panini’s in Zwolle. Je bent daarnaast ook het visitekaartje van Snacks and More. Iets voor jou? Solliciteer dan gelijk via deze link. 

Vervuld

Koerier

Parttime - Geplaatst op 09 aug 2020

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.