Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Werken dicht bij huis! 5 x vacatures in Zwolle

Door Maaike van der Ploeg 10 november 2019

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten vijf leuke vacatures in Zwolle op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Basis Psycholoog

Binnen het Zand vervul je een regio functie voor de specialisatie NAH. Een afwissende baan waarbij je werkt met cliënten met verschillende ziektebeelden, zowel jong als oud.

Wil jij aan de slag als Basis Psycholoog? Reageren op deze baan kan tot en met 5 januari. Uren voor deze functie zijn in overleg.

Verkoopadviseur TotaalBED Zwolle

Wil je werken binnen een plezierige en tegelijkertijd no-nonsense werkomgeving? Dan is deze functie wat voor jou! totaalBED zoekt een flexibele, commerciële en sociale collega.

Voor veel mensen is een bed één van de belangrijkste aankopen in het leven. Als enthousiaste verkoopadviseur bij totaalBED luister je naar de wensen van jouw klant en adviseer je over het best passende slaapcomfort. Jij weet met iedere klant contact te maken en geeft ze het gevoel dat ze welkom zijn. Bovendien ben je commercieel genoeg om de verkoop te sluiten. 

Ben jij die gedreven verkoopadviseur waar totaalBED naar op zoek is? Solliciteren kan via deze website.

totaalBED

Verkoopadviseur

Parttime - Geplaatst op 10 nov 2019

Meer over TotaalBED Zwolle ontdekken?

TotaalBED Zwolle woonwinkels

Gesloten09:30 - 17:30

Grote Voort 84, Zwolle

Bekijk meer:woonwinkels

Startend leerkracht

Na bloed, zweet en tranen is die nu echt in zicht. Veel stage-uren, verslagen en college-uren verder is het nu tijd om op eigen benen te gaan staan. Je eigen groep draaien als leerkracht. Hoe tof is dat!

Wil jij aan de slag als Startend leerkracht? Er is een toffe vacature beschikbaar in Zwolle. Reageren op deze baan kan tot en met 3 januari.

Startend leerkracht

Fulltime/parttime - Geplaatst op 10 nov 2019

Medewerker HR-Servicedesk

Wil jij aan de slag als Medewerker HR-Servicedesk? Er staat een fulltime vacature open bij a/s WORKS. Ben je geïnteresseerd en wil je solliciteren?  Reageren op deze baan kan tot en met 1 januari.

Medewerker HR-Servicedesk

Fulltime/parttime - Geplaatst op 10 nov 2019

Chef de Clinique Isala Zwolle

Isala zoekt een enthousiaste, betrokken en leergierige collega, die zowel in Meppel als in Zwolle zal werken. Wil jij aan de slag als chef de clinique? Isala Zwolle heeft een toffe vacature. Reageren op deze baan kan tot en met 6 januari.

Chef de Clinique

Fulltime/parttime - Geplaatst op 10 nov 2019

Meer over Isala Zwolle ontdekken?

Isala Zwolle ziekenhuizen

GeopendHele dag

Dokter van Heesweg 2, Zwolle

Bekijk meer:ziekenhuizen

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.