Op zoek naar een (bij)baan: de nieuwste vacatures van Zwolse bedrijven

Door Mandy Veenstra 23 december 2018

Ben jij druk op zoek naar een leuke Zwolse werkgever? Dan heb je geluk! Er zijn weer genoeg vacatures van Zwolse bedrijven. Wij hebben er weer een paar op een rijtje gezet. Wie weet zit er iets voor je tussen.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Social Media Consultant

Heb je passie voor social media? Wil jij met deze passie de tofste social media campagnes opzetten voor grote merken zoals CliniClowns, Goossens Wonen & Slapen, BaByliss, Tuinland en Wensink? Solliciteer dan op de functie van Social Media Consultant bij De Nieuwe Zaak in Zwolle. Bekijk hier de gehele vacature en solliciteer:

Social Media Consultant

De Nieuwe Zaak
- Geplaatst op 23 dec 2018

Direct aan de slag als verzorgende

Driezorg locatie De Havezate is met spoed op zoek naar verzorgende(n). Team intramurale zorg en kleinschalig wonen van de locatie De Havezate is per direct op zoek verzorgende(n) IG. Ze zoeken twee personen voor 24 uur per week. Iets voor jou? Bekijk hier de gehele vacature en solliciteer:

Driezorg locatie De Havezate is met spoed op zoek naar verzorgende(n)

Stichting Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg
- Geplaatst op 23 dec 2018

Schoonmaakster / interieur verzorgster

Wil je wat extra’s bijverdienen? Jeha dé Meubelconcurrent is op zoek naar een schoonmaakster/interieur verzorgster voor op de dinsdag. Het gaat om baan van zo’n 3 uur per week op de dinsdagochtend. Bekijk hier de gehele vacature en solliciteer:

jeha kerst
Topper

Schoonmaakster / interieur verzorgster

Jeha dé Meubelconcurrent
- Geplaatst op 23 dec 2018

Parttime verkoopmedewerker

Ben jij fashion minded en altijd on trend? Kopiëren jouw vrienden constant jouw style? Ben jij altijd bezig met mode, styling, beauty of lifestyle? Is het jouw passie om mensen nog mooier en blij te maken? Dan is Shoeby in Stadshagen op zoek naar jou. Bekijk hier de gehele vacature en solliciteer:

Ervaren Parttime Verkoopmedewerker Zwolle Stadshagen

Shoeby – Zwolle Stadshagen
- Geplaatst op 23 dec 2018

Zonnepanelen monteur

Nedflex Zwolle is voor een opdrachtgever op zoek naar monteurs voor zonnepanelen. Je houdt je bezig met het installeren van zonnepanelen. Je brengt een groot deel van het werk op het dak door, daarnaast ga je ook steigers opbouwen. Lijkt dit je wel wat? Bekijk hier de gehele vacature en solliciteer:

Zonnepanelen Monteur

Uitzendbureau Nedflex
- Geplaatst op 23 dec 2018

Niks voor je tussen?

vacatureszwolle

Zit er in dit lijstje niks voor je tussen? Bekijk dan eens de vacaturepagina van indebuurt Zwolle.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.