Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x deze bedrijven werken door en zoeken personeel

Door Maaike van der Ploeg 5 april 2020

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten vijf leuke vacatures in Zwolle op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Vrachtwagenchauffeur bij ROVA!

ROVA in Zwolle is op zoek naar oproepchauffeurs. Als chauffeur rijd je samen met een collega verschillende routes om containers te legen van huishoudens. Zoek jij naast jouw huidige werk nog werk voor één of twee dagen of ben je gepensioneerd en wil je toch nog de handen uit de mouwen steken? Dan is ROVA Zwolle op zoek nar jou! Hieronder lees je meer.

Vervuld

Vrachtwagenchauffeur bij ROVA!

Parttime - Geplaatst op 05 apr 2020

Commercieel Planner

Je bent een echte duizendpoot en daar zijn jouw klanten in de regio heel blij mee! Jouw klanten zijn gemeenten en woningcorporaties of ziekenhuizen en zorginstellingen. Zij hebben dagelijks mensen nodig, zodat er een optimale formatie kan worden gecreëerd. Iets voor jou? Check dan de vacature hieronder.

Vervuld

Commercieel Planner

Parttime - Geplaatst op 05 apr 2020

Controller productie

Jij als controller onderhoudt en levert een actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling van bestaande controlle-instrumenten, standaardrapportages- en systemen. Dit doe je nauw samen met de divisie controlling, welke gevestigd is in Duitsland. Daarom is het zaak dat je de Duitse taal zowel in woord als in geschrift uitstekend beheerst. Iets voor jou? Bekijk dan de vacature hieronder.

Vervuld

Controller productie

Fulltime - Geplaatst op 05 apr 2020

Operator Tapijtindustrie

Als operator ga je je bezig houden met het bedienen en instellen van de machines die de producten maken conform werkorder, het produceren volgens interne procedures en werkinstructies en het oplossen van eventuele storingen en verbetervoorstellen aandragen hoort ook bij je taken pakket. Heb jij technisch inzicht en kun je oplossingsgericht denken? Solliciteer dan via deze link.

Operator Tapijtindustrie

Fulltime - Geplaatst op 05 apr 2020

Speciaal onderwijs

Wil je het speciaal onderwijs in, maar weet jij nog niet zo goed wat bij jou past of wat je leuk vind? Geen probleem! Via Maandag® kan je op verschillende scholen werken en op die manier kijken waar jij blij van wordt. Dit kan bijvoorbeeld ook vanuit een vast dienstverband, zo heb je zekerheid van inkomen en ga je op verschillende scholen aan de slag! Hieronder lees je er meer over:

Vervuld

Speciaal onderwijs

Fulltime/parttime - Geplaatst op 05 apr 2020

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.