Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van sushi tot pizza! Bij deze kroeg kun je straks genieten van verschillende Zwolse keukens

Aangeboden door Muziekcafé Koos 29 mei 2020

Nu de Zwolse horeca door de coronamaatregelen minder ruimte beschikbaar heeft, is het de vraag of we straks allemaal een plekje kunnen vinden in ons favo restaurant. Daar heeft Emi van Muziekcafé Koos wat op gevonden… 

Het muziekcafé heeft een kleine keuken. Zelf koken, zit er dus niet in. Wat wel kan: bring your own food! ”We hebben zelf geen eten op de kaart staan, maar je kan en mag alles van andere Zwolse horeca hier opeten”, vertelt de ondernemer. Daarnaast kun je nog steeds snacks bestellen bij Muziekcafé Koos.

Support your local

De Kooskaart met gerechten van Ingeburgerd zal niet meer op de bar liggen. Je kunt de komende tijd wel alles bestellen van de Ingeburgerd Express… én alle andere restaurants die Zwolle rijk is! ”De samenwerking met Ingeburgerd was een enorm succes, maar is door corona niet meer te realiseren. Daarnaast hebben onze gasten zo nog meer keus!”

”Als je hier een biertje drinkt en je krijgt trek, bestel dan ook iets van één van de buren op de Nieuwe Markt, of één van de andere Zwolse restaurants”, laat Emi weten. Het is heel gemakkelijk! Wil jij graag een hapje eten bij Ingeburgerd of een taartje snoepen van Apart en zit het vol? Laat het bezorgen of haal het op en eet het gezellig op het terras van Koos. Alles mag, je moet het alleen wel zelf bestellen.”Op deze manier krijgen de restaurants meer ruimte en hoop ik mensen te stimuleren meer lokaal te kopen.”

Kwartetten met Koos

Vanaf aanstaande maandag 1 juni kun je weer terecht bij Koos voor bier en plezier. Dat wordt om 12:00 uur gevierd met de andere horeca aan het plein. Om het bezoek aan de horeca op de Nieuwe Markt te promoten is er door de vrienden van de Nieuwe Markt een heus kwartetspel samengesteld. Niet om thuis te spelen, maar om te besteden in de binnenstad.

Als je 25 euro of meer besteedt bij Muziekcafé Koos, Ingeburgerd, Meneer Jan of één van de andere horecagelegenheden op het plein krijg je een kaart. Heb je vier kaarten gespaard? Dan kun je jouw kwartet van vier verschillende kaarten inleveren voor een fles wijn bij één van de zaken aan de Nieuwe Markt. Dus: blijf op het plein en heb het fijn (op afstand)!

Reserveren

Wil je er zeker van zijn dat er volgende week een barkruk voor jou vrij is? Check dan de website en reserveer! Op de zonnige dagen kun je overigens gewoon een plekje zoeken op het terras en hoef je niet te reserveren.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Muziekcafé Koos. Meer over Muziekcafé Koos ontdekken?

Muziekcafé Koos cafés

Geopend16:00 - 02:00

Nieuwe markt 11, Zwolle

Bekijk meer:cafés

Lees ook:

café koos team

Emi is de nieuwe eigenaar van café Koos: ‘Ook Poes Toos blijft gewoon hoor!’

Je hebt er vast hier en daar al wat over gehoord: Café Koos heeft een nieuwe eigenaar! Wij dronken e...

Ultiem vakantiegevoel: een dagje varen in en rondom Zwolle plan je hier

De ultieme vakantietip in eigen stad: ga eens dagje varen in of om Zwolle! Met de motorbootjes van B...

adv.