Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ruud is al twintig jaar makelaar: ‘Het voelt vertrouwd, krijg ik vaak terug’

Aangeboden door Van Swoll Makelaars Zwolle 24 september 2020

Hij is al twintig jaar makelaar en runt inmiddels tien jaar zijn eigen onderneming, waarvan de laatste vijf onder de naam: Van Swoll Makelaars. ”Ik heb geleerd om beide benen op de grond te houden, en het niet mooier te maken dan het is”, aldus Ruud Gort.

In 2011 verhuisde Ruud naar Zwolle en begon daar aan de Thorbeckegracht een franchise-onderneming onder de naam Naber Makelaars. ”Het was crisis, een spannende tijd om te starten.” Desondanks pakte de beslissing goed uit en vier jaar later besloot hij voor zichzelf verder te gaan. Van Swoll Makelaars was geboren en kreeg een vliegende start. ”De nieuwe naam sloeg goed aan en werd snel opgepikt.”

Een makelaar die de buurt kent

Inmiddels kent de makelaar de stad op zijn duimpje. En toen hij met zijn kantoor naar de Sterrenkroos in Stadshagen verhuisde, stroomden de opdrachten in de nieuwbouwwijk binnen. ”Stadshagen is een dynamische wijk met veel doorstroming. Logisch, want Stadshagen wordt alleen maar mooier.”

Mensen vinden het prettig, zo’n makelaar die om de hoek woont. ”Van Swoll Makelaars voelt vertrouwd, krijg ik vaak terug”, vertelt Ruud. Zijn kantoor is gevestigd in Stadshagen, maar Ruud is ook zeker actief in de rest van de stad. Een persoonlijke benadering staat bij Van Swoll hoog in het vaandel. ”Ik doe zelf de waardebepalingen en bezichtigingen. Hierdoor kan ik kijkers en kopers optimaal informeren.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Beeld Merkmannen

Eerlijk en onafhankelijk advies

Ruud is naast beëdigd NVM-makelaar ook taxateur. Hij kan dus ook zorgen voor een gevalideerd taxatierapport, dat nodig is bij een hypotheekaanvraag. ”Ik mag taxeren voor alle geldverstrekkers en banken, hierdoor kan ik op dat gebied altijd onafhankelijk en onpartijdig advies geven”, aldus de makelaar.

Een persoonlijke aanpak, realistisch advies en begeleiding van a tot z: Van Swoll Makelaars biedt het volledige pakket. ”Ik heb geleerd om beide benen op de grond te houden, en het niet mooier te maken dan het is. Een huis kopen of verkopen is een grote beslissing. Sommige mensen zijn zo enthousiast over een huis, ze zien alles dan door een roze bril. Het is mijn taak om eerlijk advies te geven en mijn klanten te wijzen op zaken die nu niet belangrijk lijken, maar het zeker wel zijn. Zo maak je de juiste beslissing voor nu en later.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Van Swoll Makelaars Zwolle. Meer over Van Swoll Makelaars Zwolle ontdekken?

Van Swoll Makelaars Zwolle makelaars

Sterrenkroos 62 , Zwolle

Bekijk meer:makelaars

adv.