Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Op deze toffe locaties vinden Zwolse creatievelingen een werkplek

Aangeboden door Creatieve Coöperatie Zwolle 12 november 2019

Zoek jij een inspirerende werkplek op een toffe en bruisende locatie in Zwolle? Sluit je dan aan bij hét creatieve netwerk van de Creatieve Coöperatie Zwolle (CC). Op dit moment zijn er verschillende werkruimtes te huur op echte toplocaties. 

Het kiezen van de juiste werkplek kan een lastige keuze zijn. Daarom geven we je graag alvast een voorproefje van drie prachtige locaties van Creatieve Coöperatie Zwolle.

Esdoornstraat 3

De Esdoornstraat is de eerste locatie waar de CC in 2012 is gestart met de eerste elf ondernemers. Wat klein begon, is uitgegroeid tot een locatie waar jij je als creatieve ondernemer helemaal op je plek zult voelen. De Esdoornstraat beschikt over een gezellig restaurant met Spaanse invloeden, een professionele fotostudio, kantoorruimtes, eigen en gedeelde werkplaatsen – waaronder de houtwerkplaats, ateliers, en ruimtes die te huur zijn voor verschillende doeleinden.

Op dit moment is er nog één werkplaats/atelier te huur van 19 m2. Dit atelier bevindt zich op de begane grond en vormt samen met andere ateliers en werkplaatsen de grote werkplaats. 

Rieteweg 10

Van muziekmaker/producer tot kunstenaar of creatieve ondernemer, voor een betaalbare en geschikte ruimte moet je aan de Rieteweg zijn! In de zomer van 2018 is het pand opgeknapt tot een uitnodigend gebouw met verschillende ateliers, werkruimtes, kantoren en een gemeenschappelijke ruimte. In totaal 22 ruimtes, variërend van 5 m2 tot 200 m2. De Rieteweg is de plek om samen nieuwe initiatieven te ontplooien. Een plek waar ondernemers met elkaar sparren en elkaar verder brengen. 

Grote Voort 8 en 10

Aan de Grote Voort wordt volop gewerkt aan wat de grootste creatieve broedplaats van Zwolle gaat worden. Van ateliers, werkplaatsen tot workshopruimtes en kantoorruimtes, aangevuld met muziekstudio’s, een dansschool en een theaterwerkplaats, en binnenkort een heel bijzonder restaurant. Van deze locatie kunnen we echt zeggen dat dit the-place-to-be is. Een publiekstrekker, waar straks altijd wel iets te doen is. Een creatief totaalconcept voor innovatieve kunstenaars, culturele ondernemers, bruisend talent en ondernemerschap binnen de creatieve industrie. 

Ateliers | Foto Creatieve Coöperatie

De Grote Voort onderscheidt zich van de andere twee locaties door haar industriële karakter. In twee grote loodsen en een gebouw op het achterterrein worden verschillende werkplekken gecreëerd. Denk hierbij aan de Mainloods met unieke kantoorruimtes. De Ambachtstraat van 600 m2 groot met werkplaatsen die een hoogte kennen van maar liefst 6 meter. Ook is er een theaterwerkplaats met een lobby, een theaterzaal met techniek en een tribune, een bar, toiletten, keuken, kantoorruimte en een opslag. Daarnaast beschikt de Grote Voort over een winkelstraatje, waar makers hun producten kunnen ontwikkelen en aanbieden. 

Ben je enthousiast geworden na het lezen van dit artikel? Zie jij jezelf al zitten op één van deze locaties of wil je meer weten? Kijk op creatievecooperatiezwolle.nl bij ‘Werkplekken’ of neem contact op met de Creatieve Coöperatie Zwolle.

Grote Voort | Foto Creatieve Coöperatie
Grote Voort | Foto Creatieve Coöperatie
De hal met graffiti | Foto Creatieve Coöperatie
Foto | Creatieve Coöperatie
Foto | Creatieve Coöperatie
rekkie en bankie

Enthousiaste Edwin last ‘rekkies en bankies’: “Ik baal als het weer bedtijd is”

Van docent naar fulltime lasser: Zwollenaar Edwin volgde zijn passie en zette eerder dit jaar zijn b...

Meer over Creatieve Coöperatie Zwolle ontdekken?

Creatieve Coöperatie Zwolle werkplekken

GeopendHele dag

Esdoornstraat 3, Zwolle

Bekijk meer:werkplekken

adv.