Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Voortaan bestel jij bij deze Zwolse maaltijdbezorgsite: ‘Je wilt toch weten waar je eten vandaan komt?’

Aangeboden door Zwolle-eet.nl 3 mei 2019

Wist jij al dat Zwolle een eigen lokale maaltijdbezorgsite heeft? Zwolle-eet, met aan het roer Zwollenaren Narayan de With en Hugo Smink, is opgericht om Zwolse horeca-ondernemers te steunen. ”Wij stellen de ondernemer centraal, waar ze op andere bezorgsites juist op de achtergrond blijven.”

Een kijkje in de keuken

Narayan de With en Hugo Smink ontmoetten elkaar in het culinaire Shanghai, maar pas in Nederland kwam het idee om samen een bestelsite op te zetten. Horeca-achtergrond hadden ze allebei al. Narayan: ”Ik heb in een Zwols restaurant gewerkt. Hier deed ik van alles, ik stond in de keuken, nam de telefoon op en bezorgde eten. Ook heb ik een tijdje taxi gereden in Zwolle, ik heb toen zelfs de president in de auto gehad.” De ondernemers weten hoe belangrijk sfeer en kwaliteit in de keuken is en willen dat met jou delen. Op Zwolle-eet krijg je een kijkje in keuken van je favoriete restaurant, in de vorm van video’s. Jij ziet als klant dus letterlijk waar jij je eten bestelt. ”We willen de klant op een eerlijke manier inzicht geven. Je weet niet waar je eten bereidt wordt, terwijl mensen juist willen weten waar het vandaan komt.”

”Mensen zijn gewoontedieren en bestellen vaak hetzelfde gerecht bij een restaurant”

Zwolse Thuisbezorgd

Narayan legt uit dat Zwolle-eet niet opgezet is om de concurrentiestrijd aan te gaan met de populaire bestelsite Thuisbezorgd, maar juist om ondernemers naar de voorgrond te brengen en een eigen gezicht te geven. ”Wij stellen de ondernemer centraal, waar ze op andere bezorgsites juist op de achtergrond blijven.” Een groep restaurants probeerde eerder een platform als Zwolle-eet op te zetten. Dit lukte toen niet, maar de mannen achter Zwolle-eet werken nog steeds veel samen met deze Zwolse restaurants.”Op dit moment kun je alleen bestellen bij restaurants die al bezorgen, maar we zijn druk bezig om het platform verder uit te rollen.”

Zwolle-eet.nl
Foto | Facebook Zwolle-eet.nl

Wat de boer niet kent…

Hoe zit het met het bestelgedrag van Zwollenaren, vragen wij ons af. Wat de boer niet kent dat vreet ie niet, klopt dat? ”We zijn gewoontedieren en bestellen vaak hetzelfde gerecht bij een restaurant. Maar ik merk ook dat steeds meer mensen gaan reizen en geïnteresseerd zijn in andere keukens,” merkt Narayan op.”We zien dat mensen steeds meer willen vergelijken en proberen onze bezoekers iets nieuws te laten proberen door ze te prikkelen met bijvoorbeeld filmpjes.”

Bitterballen

En wat bestelt het duo zelf het liefst? ”Wij eten echt van alles, maar zijn door onze tijd in Azië extra geïnteresseerd in Thais, Nepalees en Indiaas eten. Al gaat een Hollandse snack er ook altijd in, je bent wel Nederlander. Bitterballen!” roepen ze beiden. ”Ook zijn we echt fan van verspakketten met lokaal eten uit de omgeving. Dit is bovendien ook duurzamer, wat natuurlijk helemaal hot is de laatste tijd. Het belangrijkste is de kwaliteit, je wilt toch weten waar je eten vandaan komt,” besluit Narayan.

Actie Zwolle-eet.nl

Heb jij na het lezen van dit artikel trek gekregen? Dan hebben we goed nieuws! Je kunt nu een kortingsvoucher winnen van Zwolle-eet. Eten bestellen met korting, altijd goed! Lees hieronder wat je moet doen om een voucher te winnen! Kortingen lopen al op van 3- tot 20 euro.


Meer over Zwolle-eet.nl ontdekken?

Zwolle-eet.nl restaurants en horeca

GeopendHele dag

Schuttevaerkade 80, Zwolle

Bekijk meer:restaurants en horeca
Zwolle-eet.nl

Zwolle-eet.nl geeft WEER 500 kortingen weg!

Na het daverende succes van de vorige give-away actie geeft Zwolle-eet.nl wéér 500 kortingen weg met...

adv.