Nieuwe massagehotspot in Zwolle: ‘Ik wil de drempel verlagen’

Door Hilke Vos 10 augustus 2018

Op zoek naar de ultieme ontspanning van lichaam en geest? Wip dan ‘even’ langs bij Huys voor massage, een nieuwe hotspot aan de Assendorperstraat in Zwolle, waar je in een huiselijke sfeer gemasseerd kunt worden. “Gewoon het idee hebben dat je thuis bent, om zó compleet tot rust te komen.”

Aan het roer van Huys voor massage – dat sinds begin juli open is –  staat Daniëlla Sinke, een Zwolse met veel kennis in het vak. “Ooit was ik verpleegkundige, daarna heb ik een sportopleiding gedaan en diverse wellnesscursussen”, vertelt ze opgetogen. “Lange tijd heb ik gemasseerd aan huis, maar ik merkte dat mensen het nogal spannend vonden om binnen te stappen. Daarnaast heb ik drie dochters thuis en dat werkt ook niet altijd even prettig.”

Therapeutisch

Daniëlla besloot een eigen ‘massagehuis’ te openen, om zo de drempel te verlagen. Haar drijfveer was dat ze geen salon wilde: “Dat klinkt zo therapeutisch. De deur staat hier altijd open, mensen kunnen steevast langskomen voor een massage, al mag je ook gewoon een afspraak maken. Je moet je hier thuis voelen.”

unit
Eén van de drie gezellig aangeklede units waar je gemasseerd kunt worden. Foto | indebuurt Zwolle

Om dat effect te creëren heeft de Zwolse de boel gezellig aangekleed, inclusief een grote tafel waar je na je massage kunt bijkomen onder het genot van een kop thee, om nog even je afvalstoffen te verwijderen. “Je mag – voor mijn part in je badjas – zo lang blijven zitten als je wilt.” Ook de units – waarin je gemasseerd wordt – zijn op hippe wijze ingericht, om zo een ontspannen vibe te creëren.

Calorieën verbranden

Daniëlla is helemaal in haar element in haar nieuwe ‘huys’. “Het geeft mij een kick als iemand hier ligt die denkt dat ‘ie niet kan ontspannen, maar na mijn massage toch helemaal zen is. Daarnaast is dit het perfecte vak om te trainen; ik verbrand genoeg calorieën door al dat gemasseer”, lacht ze. “Of ik zelf van massages houd? Echt wel! Je moet het zelf ook ervaren, dat vind ik wel belangrijk. Nu is er alleen te weinig tijd voor, dus ik wacht met smart op mijn collega!”

“De deur staat hier altijd open”

Thuysvoelen

Toekomstplannen? “Die zijn er altijd, maar voorlopig blijf ik hier gewoon massages verzorgen – straks ook samen met mijn collega. Ik zit hier op mijn plek, voel mij echt ‘thuys!'” besluit Daniëlla lachend.

De officiële opening van Huys voor massage vindt plaats op 21 september, al kun je nu ook gewoon terecht voor één van de behandelingen.

Huys voor massage massagesalons

nu gesloten10:00 - 14:00

Assendorperstraat 117 , Zwolle

Bekijk meer:massagesalons
  • Wil jij een 'Nieuw in Zwolle' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Zwolle.