Jan en Hermien van Atelier 9: ‘Laatst hebben we een bn’er aangekleed voor Prinsjesdag’

Aangeboden door Atelier 9 14 september 2018

Je kent het wel: er zijn zó ontzettend veel kledingstijlen en ze veranderen ook nog eens continu. Dat moet toch anders kunnen? Jan en Hermien van Atelier 9 shoppen voor mensen die het moeilijk vinden om te winkelen, geen tijd of geen zin hebben.  “Kleding vertelt namelijk een verhaal over wie je bent.”

Atelier 9 is dé lifestylewinkel in Nunspeet van maar liefs 600 m2 vol met mooie en verrassende merken voor vrouwen en mannen. Maar ook voor perfect op maat gemaakte pakken, overhemden én zelfs voor op maat gemaakte schoenen moet je naar Atelier 9.

30 jaar ervaring

Jan en Hermien zitten al 30 jaar (!) in de kledingbranche en shoppen voor mensen die het moeilijk vinden om te winkelen, geen tijd of geen zin hebben. Het maakt niet uit voor welke gelegenheid, van bruiloft tot Prinsjesdag en van casual tot zakelijk. Ze shoppen de mooiste kledingoutfits bij elkaar, geheel afgestemd op jouw stijl en budget.

Ze passen de kleding dus aan op jou en niet andersom. Ze voelen feilloos aan in welke outfit jij je lekker zult voelen en ze zijn hier zo zeker van dat je zelfs de uitgezochte kleding mag meenemen om te passen thuis – mits je dit prettiger vindt – om daarna aan te geven wat je wel en niet houdt. Daarnaast kunnen ze ook in hun maatwerkatelier alle stijlvolle kleding op maat maken. Denk aan colberts, kostuums, pantalons, overhemden, broeken en zelfs schoenen!

“We adviseren je van schoen tot handtas. We willen mensen echt ontzorgen door alles voor ze uit te zoeken. Je hoeft dus zelf niks te doen als je bij ons komt, alleen aangeven of je het mooi vindt of niet. Zo zoeken we zelfs hele kledingkasten vol met sets voor je uit en doen dit ook geregeld voor bekende mensen. Je moet ons zien als zo’n restyle tv-programma, maar dan in real life.”

Dé Lifestylewinkel

Maar Atelier 9 heeft nog veel meer dan alleen mooie kledingmerken en op maat gemaakte items. Bij de lifestylewinkel scoor je bijvoorbeeld ook verzorgingsproducten, accessoires, ondergoed en sokken van verschillende merken; je kunt dus letterlijk je hele kledingkast (en meer!) shoppen bij Atelier 9 en op elkaar afstemmen. Ideaal toch?!

Breed scala aan mooie merken

Maar welke merken kun je er vinden, vraag je je nu vast af. Je vindt een heel breed assortiment aan modemerken voor zowel dames als heren, zoals Scotch & Soda, Gardeur, State of Art, Van Gils, Daniel Wellington, Liu.Jo, Rebel & Rose, Tommy Hilfiger en Happy Socks. Maar ook speciale Italiaanse merken zoals Entre Amis, Tramarossa, Gran Sasso, Barli en zelfs de handgemaakte schoenen van Borgioli. “Je kunt zelfs je eigen merk creëren door je initialen te laten verwerken in één van onze broeken”, vertelt Jan.

Nieuwsgierig?

Ben je nu super nieuwsgierig geworden naar Atelier 9 en wat ze misschien voor jou kunnen betekenen op stylingsgebied? Ga dan zeker even dit weekend langs, want de shop viert zaterdag 15 september het nieuwe seizoen op feestelijke wijze, inclusief lekkers voor iedereen. “We proberen eigenlijk altijd extra uit te pakken in het weekend met hapje en een drankje. We hebben zelfs een kaart met drankjes waar je uit kunt kiezen. Meestal ben je toch wel even bij ons bezig, vooral als je shopt voor een gelegenheid zoals een bruiloft of evenement”, vertellen Jan en Hermien.

Dus: kan jouw kledingkast wel wat hulp gebruiken voor het komende winterseizoen? Jan en Hermien maken met alle liefde tijd voor je om het beste in je naar boven te halen.

Gluur hier nog even verder naar de knappe winkel van Atelier 9

Atelier 9 kledingwinkels

Brinkersweg 9, Nunspeet

Bekijk meer:kledingwinkels