Oelala! Deze Zwolse patatzaak kan binnenkort van jou zijn

Door Hilke Vos 24 mei 2018

Altijd al een patatzaak willen runnen? Dit is je kans! Dapp Frietwinkel in hartje Zwolle (jeweetwel: waar je op verantwoorde wijze een heerlijke snack naar binnen kunt schuiven) zoekt een franchisenemer.

Eigenaar van Dapp Frietwinkel is Roderick Heijning, een ondernemer die vroeger in zijn vrije tijd bergen aardappelen schilde en daar friet van maakte. Inmiddels staat op vier plekken in het land zijn eigen frietwinkel, waaronder het filiaal in onze Hanzestad. “In Zwolle wordt ons concept gelukkig goed ontvangen. We proberen ons best wel te onderscheiden ten opzichte van andere frietzaken”, vertelde de ondernemer ons tijdens een eerder interview. “Natuurlijk met onze biologische friet, maar ook door het personeel goed te trainen.”

Tekst gaat verder onder de foto

dappzwolle
Foto: Dapp Frietwinkel Zwolle

Op dit moment wordt voor de groeiende franchiseformule aan de Roggenstraat in Zwolle een franchisenemer gezocht, zo lezen we op de site van Adhoc Horecamakelaars. Je krijgt een pand van ongeveer 210 vierkante meter (begane grond, kelder en twee verdiepingen) én je zit tussen grote retailers, zoals H&M, ZARA, Hudson’s Bay en Primark.

Wil jij deze zaak franchisen?

Dapp Frietwinkel in Zwolle kan zomaar van jou zijn! Als je interesse hebt – en benieuwd bent naar de kosten en voorwaarden, neem dan contact op met Adhoc Horecamakelaars.

Lees hier alles over eigenaar Roderick en ‘de kracht van Dapp’:

dapp zwolle

Roderick van Dapp Frietwinkel: ‘We snijden onze biologische frieten altijd vers ter plekke’

Zin in een portie biologische friet met een klodder biologische mayo? Wip dan even langs bij Dapp Fr...