Deze winkels en bedrijven in Zwolle gaan verhuizen (of zijn gestopt)

Door Hilke Vos 3 mei 2018

Loop je door de Diezerstraat en kun je ineens je favoriete hotspot niet meer vinden. Tja, er zijn genoeg winkeliers die hun biezen pakken en elders in Zwolle een nieuwe winkel openen, of gewoon helemaal kappen. Wij hebben voor je op een rijtje gezet welke winkels en bedrijven onlangs zijn verhuisd/gaan verhuizen (óf dus stoppen).

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

TruuSalon

truus
Foto | Facebook TruuSalon

Is TruuSalon in hartje centrum jouw vaste prik voor een knipbeurt? Let dan op, want de kapsalon van Truus verhuist naar Zwolle-Zuid. “Ik heb met veel plezier gewerkt aan de Rodehaanstraat”. aldus de trotse eigenaresse.

Robbedoes

twee-heren
Foto | Google Streetview

Jaaa! Er komt eindelijk wat nieuws in café De Twee Heeren in hartje Zwolle. Wel een oude bekende, want Café Robbedoes verhuist van de Rodeleeuwsteeg naar de Voorstraat. “Per 1 januari zijn wij druk aan het verbouwen aan de Voorstraat”, vertelt eigenaar Wesley ons. “Wij worden een stukje groter en natuurlijk gaan we naar een mooiere plek, in onze ogen. Ook fijn: straks in de zomermaanden hebben we een groot terras voor de deur!”

Deze Zwolse horecagelegenheden zoeken een nieuwe eigenaar

Café Robbedoes cafés

vandaag gesloten

Rodeleeuwsteeg 4, Zwolle

Bekijk meer:cafés

Laccio

De Italiaanse schoenenzaak Laccio heeft onlangs het mooie hoekpand aan de Grote Markt ingeruild voor een grotere zaak aan de Luttekestraat. Met ook weer het kleurenatelier waar je je eigen schoenen kunt creëren. Leuk om te weten: in hun oude pand zit nu nagelsalon Queen Nails.

Mensen, dit komt er in het oude pand van schoenenzaak Laccio

Laccio Zwolle schoenenwinkels

nu gesloten10:00 - 17:30

Luttekestraat 4, Zwolle

Bekijk meer:schoenenwinkels

Jouw Marktkraam Zwolle

jouw-marktkraam
Foto | indebuurt Zwolle

Een tip van een lezer: Jouw Marktkraam aan de Hogenkampsweg is dicht. Vrij onverwacht, want vorig jaar oktober interviewden we eigenaar Ilker Bakaryildiz nog. Op de website Franchise Plus lezen we dat hij een andere weg wil inslaan in het ondernemerschap. Mocht je interesse hebben: de vestiging in Zwolle is ter overname aangeboden.

jouw-marktkraam

Ilker Bakaryildiz van Jouw Marktkraam Zwolle: ‘Vooral zo voor de feestdagen komen veel mensen hier snuffelen’

Spullen verkopen, maar geen fan van de rommelmarkt? Huur dan een kraam bij Jouw Marktkraam Z...
Hilke Vos - Geplaatst op 18 oktober 2017

AINZ

ainz in zwolle

Kledingwinkel AINZ is gesloten! En nee, niet het mannengedeelte, maar AINZ Woman. AINZ Men is een paar maanden geleden gerestyled naar AINZ X The Ø Office, een stukje fysieke webshop en een stukje met stijlvol gemeubileerde flexwerkplekken. In het ‘vrouwenpand’ zit sinds kort ‘De Overijsselse Diva’, een winkel met tweedehands dameskleding in het hogere segment.

De Overijsselse Diva kringloopwinkels

Sassenstraat 14, Zwolle

Bekijk meer:kringloopwinkels

Vingino Store

vingino-zwolle
Het pand is al helemaal leeggehaald. Foto | indebuurt Zwolle

Slecht nieuws voor fans van Vingino, want de kinderkledingwinkel aan de Zwolse Diezerstraat heeft onlangs definitief de deuren gesloten. Wat wél leuk is: er zit nu een Scandinavisch vrouwenmodemerk in het pand, namelijk Moss Copenhagen.

moss-copenhagen

Mensen, dit komt er in de Vingino in hartje Zwolle

Slecht nieuws voor fans van Vingino, want de kinderkledingwinkel aan de Zwolse Diezerstraat ...
Hilke Vos - Geplaatst op 20 april 2018

Moss Copenhagen kledingwinkels

Diezerstraat 95, Zwolle

Bekijk meer:kledingwinkels

What else?

Een (aanstaande) winkelsluiting of verhuizing over het hoofd gezien? Laat het ons weten, vullen wij gauw deze lijst aan!

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶