Deze ketens willen naar Zwolle komen (en zoeken… jou?)

Door Hilke Vos 16 augustus 2018

Er zijn genoeg ketens die zich in onze stad willen vestigen. Het enige probleem: ze zijn op zoek naar franchisenemers, iemand die de tent gaat runnen. Wij hebben een overzicht gemaakt van vier ketens die graag naar Zwolle willen komen, maar nog op zoek zijn naar enthousiaste ondernemers.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Anne&Max

anne-en-max
Mocht de zaak in Zwolle, zo komt het concept er ongeveer uit te zien. Foto | Anne&Max in Den Haag

Ja! Er komt misschien een leuke koffiezaak bij in Zwolle, namelijk Anne&Max. Hier kun je iedere dag een koffie en ontbijt, lunch, high tea of hartige hapjes krijgen. “Maar boven alles willen we een huiskamer in de stad zijn, een plek waar je elk moment van de dag thuis bent.” Het enige: er moet nog een franchisenemer gevonden worden.

anne-en-max

Anne&Max mogelijk naar Zwolle

Ja! Er komt misschien een leuke koffiezaak bij in Zwolle, namelijk Anne&Max. Hier kun je iedere dag ...

Eazie

eazie
Foto | Facebook Eazie

Bij dit verse en gezondere foodconcept haal je de lekkerste wokmaaltijden, frisse salades, verse wraps en smakelijke smoothies. Tussen alle drukte van de dag kom je hier even tot rust met een gezonde maaltijd, of je neemt je hapje mee naar huis of werk. Zin om in een supergezonde omgeving te werken? Laat van je horen! Hier lees je meer.

Johnny’s Burger Company

johnnys-burger

Johnny’s Burger Company is het eerste burger delivery concept in Nederland en met vestigingen in twintig steden timmert deze toko aardig aan de weg. Ze richten zich volkomen op het bezorgen van burgers. Het vlees is traceerbaar tot bij de boer en gemaakt van halal rundvlees. Nu nog een vestiging in Zwolle, zou wel tof zijn! Hier lees je meer.

Dapp Frietwinkel

dapp zwolle
Eigenaar Roderick Heijning. Foto | indebuurt Zwolle

Beetje valsspelen, want Dapp zit al in Zwolle. Maar goed, de frietwinkel in hartje Zwolle (jeweetwel: waar je op verantwoorde wijze een heerlijke snack naar binnen kunt schuiven) zoekt wél een franchisenemer. Klik hieronder voor meer info:

dapp zwolle

Oelala! Deze Zwolse patatzaak kan binnenkort van jou zijn

Altijd al een patatzaak willen runnen? Dit is je kans! Dapp Frietwinkel in hartje Zwolle (jeweetwel:...

What else?

Nog meer bedrijven die naar Zwolle komen en franchisenemers zoeken? Laat het ons weten, vullen wij dit overzicht aan.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶