Deze 5 ketens willen naar Zwolle komen (en zoeken… jou?)

Door Hilke Vos 13 maart 2019

Natuurlijk kun je solliciteren op één van de vele vacatures in Zwolle. Óf je gaat gewoon je eigen toko runnen! Wij maakten een overzicht van ketens die enthousiaste franchisenemers zoeken voor een nieuwe vestiging in onze mooie stad. Wie weet staat jouw nieuwe werkplek er wel tussen.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Flying Tiger

flying tiger zwolle
Toen Flying Tiger jarig was en alles die dag verkocht voor 1 euro. Willen-wij-ook! Foto | indebuurt Rotterdam

Ja heus, ook Zwolle mag straks deel uit maken van het Flying Tiger-imperium. De Deense winkelketen komt naar Zwolle, alleen is er nog steeds geen geschikte locatie gevonden, laat het concern weten.  In Nederland heeft het bedrijf zo’n 27 winkels in verschillende steden, vooral in het midden en zuiden van het land. Hopelijk komt Zwolle daar gauw bij; wij kunnen niet wachten!

BRAM’S Gourmet Frites

brams-gourmet-frites-in-zwolle
Foto: Bram’s Gourmet Frites

Loopt het water je in de mond als je denkt aan frietjes met stoofvlees of pulled pork? Goed nieuws, want BRAM’S Gourmet Frites, het luxe broertje van patatzaak Bram Ladage, komt mogelijk naar Zwolle. Hoe en wat en wanneer is nog niet bekend, maar er wordt wél al een franchisenemer gezocht, kijk maar.

Eazie

eazie
Het Eazie-filiaal in Tilburg. Foto | indebuurt Tilburg

Wokmaaltjes, wraps en salades: de in rap tempo groeiende horecaketen Eazie komt naar Zwolle. Wanneer is niet bekend, maar er wordt momenteel druk gezocht naar een franchisenemer. Eazie heeft zijn nu 21 locaties die zijn geconcentreerd rond de vier grote steden. Tijd voor verandering!

Johnny’s Burger Co.

johnnys-burger-co
Foto: Facebook Johnny’s Burger Company

Johnny’s was het eerste Burger Delivery-concept in Nederland en zit inmiddels al op twintig plekken in Nederland. Nu willen ze ook naar Zwolle toekomen – zodra ze een franchiser hebben gevonden. Bij Johnny’s bezorgen ze kakelverse hamburgers zonder toegevoegde kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen. Het rundvlees is 100 procent traceerbaar en kan op bestelling 100 procent halal gemaakt worden. Meer info lees je hier.

hamburger-494706_1280

7 x hier eet je volgens jullie de allerlekkerste hamburgers in Zwolle

Een enorme hamburger, rijkelijk belegd met ui, spek, ei en tomaat en als het kan met flink wat saus....

Coffee Fellows

coffee-fellows
Foto: Facebook Coffee Fellows Nederland

De internationale keten Coffee Fellows wil graag uitbreiden in Nederland door zich te vestigen in Zwolle. Er zal waarschijnlijk nog geen belletje gaan rinkelen, maar in Duitsland is het de twee na grootste koffieketen. Naast koffie kun je er ook bagels en zoetigheden bestellen. Lijkt jou het wel wat om een koffiezaak te runnen? Meer info lees je hier.

Het is de Nationale Week Zonder Vlees: 5 x hier eet je vegetarisch in Zwolle

Als je als volwassene één week geen vlees eet, bespaar je o.a. 130 liter water, 76 kilometer autorij...
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Bedrijvigheid

adv.