Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Daarom is werken bij deze Zwolse pizzabakker zo leuk

Aangeboden door Domino’s Pizza Zwolle Diezerkade 14 oktober 2019

Geloof ons, werken bij Domino’s Pizza is echt een feestje! Zoek je een leuke, afwisselende (bij)baan? Bij Domino’s Pizza in Zwolle kun je onder andere aan de slag als pizzabakker, -bezorger of store manager. 

Afwisselend

Waarom is werken bij Domino’s zo leuk? Het is allereerst afwisselend. Je hebt steeds weer andere klanten en doet veel verschillende dingen op een dag. Je krijgt alle kans om je verder te ontwikkelen en er wordt écht geluisterd naar je ideeën.

Talent

Domino’s stimuleert jouw talent. Je kunt doorgroeien naar andere functies binnen de vestigingen of het hoofdkantoor. Het is mogelijk om opleidingen te volgen en je kunt ervaring opdoen in het buitenland. Tel daar een hoop gezellige collega’s bij op: hallo perfecte (bij)baan!

Foto | indebuurt Zwolle

Vacatures Domino’s Pizza Zwolle

Domino’s zoekt zowel toppers voor in de keuken als razendsnelle bezorgers. Je kunt zowel fulltime of parttime aan de slag, ideaal toch!

Pizzamaker

Werken in de kruidige geur van pizza, wie wil dat nu niet! De pizzamaker is a lucky bastard. Jij leert hoe je de lekkerste pizza’s bakt en bepaalt zelf jouw rooster. Soms is het hard werken, vooral rond etenstijd, maar wat een kick geeft het als elke pizza perfect de deur uitgaat.

Pizzabezorger

Bij Domino’s is iedereen even waardevol. Als fiets- of brommerbezorger heb jij een belangrijke taak. Jij zorgt ervoor dat de pizza’s, zodra ze uit de oven komen zo snel mogelijk op plaats van bestemming zijn. Iedere klant waar jij aanbelt maak jij blij met een heerlijke, warme pizza. Dankjewel bezorger!

(Assistent) store manager

Heb je ondernemersplannen? Als store manager of assistent store manager zorg je ervoor dat alles op (deeg)rolletjes verloopt. Een grote verantwoordelijkheid maar jij bent een echte motivator en kunt het team dus goed aansturen.

Solliciteren

Kan jij niet wachten om je tanden in één van deze vacatures te zetten? Keukenprinsen en prinsessen, bezorgtoppers en ambitieuze pizzalovers met managertalent kunnen hier solliciteren!


Meer over Domino’s Pizza Zwolle Diezerkade ontdekken?

Domino’s Pizza Zwolle Diezerkade pizzeria's

Geopend11:00 - 00:00

Diezerkade 5, Zwolle

Bekijk meer:pizzeria's

Hierom bakt Domino’s 1600 pizza’s

De pizzabakkers van Domino's Zwolle kunnen vandaag flink aan de bak. Vanavond zal de pizzagigant nam...
dominos-pizzas-zwolle-9

Bestellen en smullen maar! Domino’s Pizza in hartje Zwolle nóg langer open

Na een avondje kroegentocht in Zwolle nog zin in zo'n overheerlijke pizza Double Cheese & Onion van ...

adv.