Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij deze Zwolse pizzabakker liggen de banen nu voor het oprapen

Aangeboden door Domino’s Pizza Zwolle Diezerkade 18 juni 2019

Zoek je een leuke, afwisselende (bij)baan? Bij Domino’s Pizza liggen de banen momenteel voor het oprapen. In Zwolle kun je onder andere aan de slag als pizzamaker, -bezorger of store manager. En geloof ons, werken bij Domino’s is echt een feestje! 

Werken bij Domino’s Pizza in Zwolle

Waarom is werken bij Domino’s zo leuk? Het is afwisselend. Je doet veel verschillende dingen op een dag en hebt steeds weer andere klanten. Er wordt geluisterd naar je ideeën en krijgt alle kansen om je verder te ontwikkelen.

Domino’s stimuleert jouw talent. Je kunt doorgroeien naar andere functies binnen de vestigingen of het hoofdkantoor. Het is mogelijk om opleidingen te volgen en je kunt ervaring opdoen in het buitenland. Tel daar een hoop gezellige collega’s bij op: hallo perfecte (bij)baan!

dominospizzazwolle
Foto: Facebook Domino’s Pizza Zwolle

Domino’s zoekt zowel toppers voor in de keuken als razendsnelle bezorgers voor de vestigingen aan het Bachplein en de Patriottenlaan. Je kunt zowel fulltime of parttime aan de slag.

Pizzamaker

Werken in de kruidige geur van pizza, wie wil dat nu niet! De pizzamaker is a lucky bastard. Jij leert hoe je de lekkerste pizza’s bakt en bepaalt zelf jouw rooster. Soms is het hard werken, vooral rond etenstijd, maar wat een kick geeft het als elke pizza perfect de deur uitgaat.

Pizzabezorger

Bij Domino’s is iedereen even waardevol. Als fiets- of brommerbezorger heb jij een belangrijke taak. Jij zorgt ervoor dat de pizza’s, zodra ze uit de oven komen zo snel mogelijk op plaats van bestemming zijn. Iedere klant waar jij aanbelt maak jij blij met een heerlijke, warme pizza. Dankjewel bezorger!

(Assistent) store manager

Heb je ondernemersplannen? Als store manager of assistent store manager zorg je ervoor dat alles op (deeg)rolletjes verloopt. Een grote verantwoordelijkheid maar jij bent een echte motivator en kunt het team dus goed aansturen.

Solliciteer direct!

Kan jij niet wachten om je tanden in één van deze vacatures te zetten? Keukenprinsen en prinsessen, bezorgtoppers en ambitieuze pizzalovers met managertalent kunnen hier solliciteren!


Meer over Domino’s Pizza Zwolle Diezerkade ontdekken?

Domino’s Pizza Zwolle Diezerkade pizzeria's

Geopend11:00 - 00:00

Diezerkade 5, Zwolle

Bekijk meer:pizzeria's
Domino's pizza

Late-night snack cravings? Hier kun jij tot 2 uur ’s nachts pizza halen!

Late trek? Bij Domino's Zwolle kun je tot laat op de avond en tot diep in de nacht terecht voor midn...

adv.