Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Begrip in Diezerstraat verhuist en heeft mega-uitverkoop: ‘Kortingen lopen op tot 80 procent’

Aangeboden door Van Heerde Licht 15 juni 2020

Op het bord voor Van Heerde Licht staat de korting met felgekleurde letters naast de verhuizingsmededeling aangegeven. Vaste klanten staan te trappelen om een kijkje te nemen in de nieuwe winkel. Maar ze moeten nog even geduld hebben! De nieuwe winkel opent rond 10 juli. Tot die tijd kun je profiteren van hoge kortingen tijdens de leegverkoop van de lampenwinkel.

Het nieuwe pand aan de Oude Vismarkt heeft een grotere winkel en een kleiner magazijn; de opruiming is dus broodnodig. Daarom krijg je bij Van Heerde Licht nu korting op alles!

Hoge kortingen

”De kortingen lopen elke week op, op sommige lampen krijgen klanten nu zelfs al tachtig procent korting. We willen zo min mogelijk meenemen en starten straks met een compleet nieuwe collectie”, vertelt Peter van Heerde.

Wees er snel bij, want: weg is weg! Dit geldt zowel voor de oude- als de nieuwe collectie. Want ja: ook voor de lampen die net in de winkel hangen betaal je nu minder.

Tekst gaat door onder de foto.

Totale leegverkoop bij Van Heerde Licht | | foto indebuurt

Verhuizing

Van Heerde Licht vierde in maart haar 89-jarig bestaan en is al jaren te vinden in hartje Zwolle. ”Natuurlijk gaan we de Diezerstraat wel een beetje missen, we hebben hier een mooie tijd beleefd. Maar we zien er vooral naar uit om onze klanten te verwelkomen op de nieuwe locatie”, vertelt Peter.

In het nieuwe pand aan de Oude Vismarkt, waar eerst glas- en porseleinwinkel Tamse Wiertz te vinden was, wordt momenteel volop geklust. ”Deze week komt het nieuwe plafond erin en volgende week gaan we beginnen met schilderen.” De winkel krijgt een compleet nieuw interieur.

Tekst gaat door onder de foto.

Het -nu nog – lege pand waar van Heerde Licht zich zal vestigen.

Zwols begrip

Van Heerde Licht is echt een begrip in Zwolle. Van wandlampen tot vloerlampen en van functionele kantoorverlichting tot meer decoratieve- en schilderijverlichting: je vindt een heel scala aan verlichting. De lampenwinkel opende in 1931 aan de Assendorperstraat en zat jaren schuin tegenover het Dominicanenklooster. Na een aantal jaar verhuisde de opa van Peter de winkel naar de Diezerstraat. Peter groeide op in het pand wat in de jaren zestig volledig in gebruik genomen werd als winkel. In 1996 nam hij het stokje over van zijn vader en sindsdien runt hij het familiebedrijf met veel plezier.

Lichtadvies en bezorg- en ophangservice

Bij Van Heerde weten ze alles over de verschillende soorten licht, de kleuraccenten, trends in lampenland, maar ook over duurzaam en niet-duurzame verlichting. ”De juiste verlichting is functioneel, maar ziet er ook mooi uit”, legt Peter uit. ”Wij denken met de klant mee, maar proberen ook vóór de klant te denken”, vertelt Peter. ”De klant moet natuurlijk tevreden zijn, maar de verlichting moet ook passen bij het huis, de inrichting en de rest van de verlichting. Wij kunnen goed van tevoren inschatten wat geschikt is in het interieur en wat niet.”

Tekst gaat door onder de foto.

Lampen in allerlei soorten en maten bij Van Heerde Licht | foto indebuurt

De lampenexpert biedt daarom lichtadvies en een lichtplan op maat voor Zwollenaren en bedrijven uit de Hanzestad. ”Tegenwoordig vinden veel mensen het belangrijk om zuinig met licht om te gaan. Daar kunnen wij goed bij helpen.” Naast het deskundige advies in de winkel (en thuis), levert de lichtexpert ook bestellingen aan huis en biedt een ophangservice voor mensen die ‘in het duister tasten’.

Sla je slag!

Dus ben jij op zoek naar mooie verlichting voor een weggeefprijsje, loop deze maand dan nog even binnen bij de winkel in de Diezerstraat. Natuurlijk ben je ook welkom om de nieuwe winkel te komen bewonderen op 10 juli!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Van Heerde Licht. Meer over Van Heerde Licht ontdekken?

Van Heerde Licht winkelen

Vandaag gesloten

Diezerstraat 76, Zwolle

Bekijk meer:winkelen

adv.