Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x toffe zaken die mogelijk naar Zwolle komen

Door Hilke Vos 16 mei 2019

We hebben ontzettend veel toffe zaken in Zwolle, maar al kan er altijd nog wat bij. Die lege panden in de binnenstad moeten immers toch gevuld worden! Gelukkig zijn er zat nieuwe ketens die naar onze Hanzestad willen komen en zelfs al franchisers zoeken. We zetten er vijf voor je op een rijtje.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Coffee Fellows

coffee-fellows
Foto: Facebook Coffee Fellows Nederland

De internationale keten Coffee Fellows wil graag uitbreiden in Nederland door zich te vestigen in Zwolle. Er zal waarschijnlijk nog geen belletje gaan rinkelen, maar in Duitsland is het de twee na grootste koffieketen (ach so!). Lijkt jou het wel wat om een koffiezaak te runnen? Meer info lees je hier.

Flying Tiger

flying tiger zwolle
Toen Flying Tiger jarig was en alles die dag verkocht voor 1 euro. Willen-wij-ook! Foto | indebuurt Rotterdam

Ja heus, ook Zwolle mag straks deel uit maken van het Flying Tiger-imperium. De Deense winkelketen komt naar Zwolle, alleen is er nog steeds geen geschikte locatie gevonden, laat het concern weten.  In Nederland heeft het bedrijf zo’n 27 winkels in verschillende steden, vooral in het midden en zuiden van het land. Hopelijk komt Zwolle daar gauw bij; wij kunnen niet wachten!

BRAM’S Gourmet Frites

brams-gourmet-frites-in-zwolle
Foto: Bram’s Gourmet Frites

Loopt het water je in de mond als je denkt aan frietjes met stoofvlees of pulled pork? Goed nieuws, want BRAM’S Gourmet Frites, het luxe broertje van patatzaak Bram Ladage, komt mogelijk naar Zwolle. Hoe en wat en wanneer is nog niet bekend, maar er wordt wél al een franchisenemer gezocht, kijk maar.

Eazie

eazie
Het Eazie-filiaal in Tilburg. Foto | indebuurt Tilburg

Wokmaaltjes, wraps en salades: de in rap tempo groeiende horecaketen Eazie komt naar Zwolle. Wanneer is niet bekend, maar er wordt momenteel druk gezocht naar een franchisenemer. Eazie heeft zijn nu 21 locaties die zijn geconcentreerd rond de vier grote steden. Tijd voor verandering!

Johnny’s Burger Co.

johnnys-burger-co
Foto: Facebook Johnny’s Burger Company

Johnny’s was het eerste Burger Delivery-concept in Nederland en zit inmiddels al op twintig plekken in Nederland. Nu willen ze ook naar Zwolle toekomen – zodra ze een franchiser hebben gevonden. Bij Johnny’s bezorgen ze kakelverse hamburgers zonder toegevoegde kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen. Het rundvlees is 100 procent traceerbaar en kan op bestelling 100 procent halal gemaakt worden. Meer info lees je hier.

baiyok zwolle

Mensen, dit komt er in het pand naast BaiYok

Weet je nog? In 2017 namen we afscheid van Games-N-Stuff aan de Diezerpoortenplas en lange tijd was ...

Wauw! 7 x Zwolse fotografen die je wilt volgen op Instagram

Wat zijn we dol op Instagram… En al helemaal als we foto’s van ons stadje voorbij zien komen. Deze s...
asbest

Hier kun je checken of jij een dak vol asbest hebt

Asbest op je dak? Of op daken in de buurt? Wel goed om te weten, want uiterlijk 1 januari 2025 zijn ...
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.