Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

6 x daarom is werken bij Roscom Promotie zo leuk

Aangeboden door Roscom Promotie 5 juni 2019

Heb jij een tussenjaar of studeer je nog en zoek je werk? Lucky you! Roscom Promotie zoekt toppers voor de verkoop- en service teams. Bij Roscom Promotie weten ze dat plezier in je werk het allerbelangrijkste is en dat is precies de reden waarom werken bij Roscom Promotie zo leuk is.

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Reizend circus

Road Trip Fox GIF by New Girl - Find & Share on GIPHY

Roscom Promotie is expert in persoonlijk klantcontact en vertegenwoordigd (bekende) merken door middel van roadshows, instore demonstraties, huis-aan-huis bezoeken en ludieke acties. De speciaal opgeleide verkoop- en serviceteams van het Zwolse familiebedrijf trekken het hele land door om bedrijven als Ziggo, Caiway en Delta te promoten. ”We zijn net een reizend circus en dit zorgt voor een fantastische werksfeer,” vertelt eigenaar Bas Potjes.

Je spreekt veel leuke mensen

Tv Land Handshake GIF by YoungerTV - Find & Share on GIPHY

Voor jou geen kantoorbaan met elke dag dezelfde saaie collega’s. Omdat je bij Roscom Promotie het hele land doorreist, leer je elke dag andere mensen kennen. Ook heb je superleuke collega’s waar je wekelijks een borrel mee drinkt, gezellig wordt het dus sowieso.

Avontuur

Excited The Lord Of The Rings GIF - Find & Share on GIPHY

Dag in dag uit, van negen tot vijf achter hetzelfde bureau, dat is niets voor jou! Werken bij Roscom is één groot avontuur. Je ziet veel van Nederland en je werktijden zijn elke dag anders. Of je nu naar het gezellige Limburg reist of door de wijde Friese weilanden crosst, geen dag is hetzelfde.

Elke dag is anders

Spongebob Squarepants Rainbow GIF - Find & Share on GIPHY

Elke dag los je andere problemen op, daardoor is jouw werk lekker afwisselend. Jij houdt wel van een uitdaging, dat komt goed uit want bij Roscom krijg je veel verantwoordelijkheden.

Veel mogelijkheden

No End In Sight Fox GIF by MasterChef Junior - Find & Share on GIPHY

Daar staat tegenover dat je ook veel vrijheid krijgt. Bij Roscom Promotie kun je zowel fulltime als parttime aan de slag. Daarnaast krijg je genoeg ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien.

Gratis opleiding

You Can Do It GIF by bubly - Find & Share on GIPHY

Bij Roscom Promotie weet je zeker dat je goed wordt opgeleid. Vanaf dag 1 loop je mee met een coach en krijg je gesprekstrainingen in de Roscom Academy. Je leert de juiste vragen te stellen, zodat je mensen zo goed mogelijk kunt helpen. Vaardigheden waar je de rest van je leven nog wat aan hebt! Na afronding van de Roscom Academy krijg je een certificaat en kun je jezelf met recht een klantenservice pro noemen.

Jouw droombaan?

Fun Fun Fun GIF - Find & Share on GIPHY

Klinkt jou dit nu als muziek in de oren? Check dan gauw de vacatures van Roscom Promotie, ze zoeken met spoed een callcenter medewerker, een commercieel medewerker en een commercieel medewerker Caiway. Fun, fun, fun!


Meer over Roscom Promotie ontdekken?

Roscom Promotie werkplekken

Telfordstraat 25a, Zwolle

Bekijk meer:werkplekken
Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.