4 x bedrijfspanden/cafés in Zwolle die je kunt overnemen

Door Hilke Vos 23 februari 2018

Is het altijd al jouw grote droom geweest om een eigen zaak te beginnen in Zwolle? Misschien prijkt jouw naam binnenkort wel op de gevel van één van deze panden die te koop/te huur staan in Zwolle!

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

De ‘oude Bever’

funda
Foto | Funda in business

Vanwege de verhuizing naar het centrum van Zwolle staat het oude pand van Bever al even leeg. Het betreft een complete, praktische en overzichtelijke winkelruimte met mooie royale afmetingen, zo laat Funda weten.  En het mooiste: dit pand vind je aan de gezellige Assendorperstraat, de drukste verkeersroute tussen het stadscentrum en Zwolle-Zuid. Tof, toch?!

Te huur voor € 75.000 per jaar.

buiten-bever

Dit moet je weten over de ‘nieuwe’ outdoorketen Bever in Zwolle

Buitenwinkel Bever aan de Assendorperstraat is dicht! Maar no worries: de outdoorketen blijf...
Hilke Vos - Geplaatst op 8 december 2017

Vloerenreus

vloerenreus
Foto | Funda in Business

Vloerenreus aan de Thomas a Kempisstraat is alweer een tijdje weg. Medio juni 2016 opende de winkel met vloerbedekking, laminaat en pvc-vloeren de deuren, maar inmiddels staat de boel te huur. Mocht je interesse hebben: de winkelruimte heeft een oppervlakte van 380 vierkante meter (!) en er is lekker veel parkeergelegenheid (betaald) in de directe omgeving.

Prijs n.o.t.k.

Het Scania-gebouw

scania
Foto | Funda in business

Ruimte nodig? Dan moet je gauw verkassen naar bedrijventerrein Hessenpoort in Zwolle, want daar is momenteel een enorm bedrijfscomplex (Scania-gebouw) te huur. Denk aan circa 7.715 m² bedrijfsruimte alsmede circa 725 m² kantoorruimte, plus ook nog wat fietsenstallingen en toegangspoorten. Lekker groots aanpakken, toch?

Huurprijs op aanvraag.

De Casteleyn

Foto | indebuurt Zwolle

Wegens gezondheidsredenen staat café De Casteleyn in hartje Zwolle al even te koop. Mocht je een vernieuwend horecaconcept willen openen: uitbater Dion heeft het café volledig verbouwd en het totale interieur is vernieuwd, dus de boel is eigenlijk instapklaar. Handig, toch?

Ter overname, tegen elk aannemelijk bod.

Concept ‘Barman voor een euro per dag’ redt het Zwolse café De Casteleyn

Kroegbaas zijn voor een euro per dag en dertig procent van de gedraaide netto-omzet mee naar huis...
Hilke Vos - Geplaatst op 24 november 2017
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶