Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wenkies on fleek! Zo creëer je de perfecte wenkbrauwen

Aangeboden door Wax & Beauty 21 oktober 2019

Hoe krijgen sommige vrouwen hun wenkbrauwen toch zo perfect in shape? Wax & Beauty is dé specialist in waxen en het stylen van wenkbrauwen. Een kijkje achter de schermen bij Wax & Beauty in Zwolle leerde ons het geheim van de perfect gestylede wenkbrauw.

De perfecte wenkbrauw

Het creëren van de perfecte wenkbrauw gaat in drie stappen. ”Eerst bepalen we samen met de klant welke wenkbrauwvorm het beste past bij het gezicht, dan gebruiken we verschillende technieken om de wenkbrauw te vormen. De laatste stap is het verzorgen van de wenkbrauw, ook geven we elke klant een make-up advies,” vertelt Els Tielbeke, eigenaresse van Wax & Beauty.

Beauty Brows

Bij de studio aan het Assiesplein in Zwolle kunnen zowel vrouwen als mannen terecht voor een Beauty Brow behandeling. Hierbij gebruiken de specialisten verschillende methodes om de wenkbrauwen te stylen: van epileren, knippen en waxen tot threading. ”De technieken die we toepassen hangen af van zowel het huidtype als het wenkbrauwtype,  alles wat we doen gaat in overleg met de klant.”

Methode

De behandeling begint met het bepalen van het begin- en eindpunt van de wenkbrauw. Ook bepaalt Els het hoogste punt van je wenkies. ”De hoogte en lengte van de wenkbrauw bepalen hoe ‘open’ de blik is. De vorm van de wenkbrauw heeft invloed op hoe jong en fris het gezicht oogt,” legt ze uit. ”Om de vorm te bepalen gaan uit van de natuurlijke wenkbrauwlijn. Dit doen we door te kijken naar de botstructuur van de neus, jukbeenderen en ogen,” vertelt Els.

Threading bij Wax en Beauty | Foto indebuurt

Threading

Met draad wordt het dons rondom de wenkbrauwen weggehaald, ook neemt Els een stukje van het voorhoofd mee. ”Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller.” Aha, weer wat geleerd! Dankzij epileren met draad, oftewel threading, krijgt (en behoudt) de perfecte wenkbrauw zijn strakke vorm.

Tijdens de threadingmethode is het belangrijk dat jij als klant mee helpt met het spannen van de huid. Want hoe strakker de huid, hoe groter de kans op een vlekkeloos resultaat.

Pijn?

Wordt er gewaxt? Dan wordt er na het threaden een olie op de huid aangebracht, dit is om de huid te beschermen. Doet het pijn? ”Dit is heel persoonlijk,” vertelt Els. ”De één zal zeggen dat het geen pijn doet, de ander ervaart misschien wel pijn.”

De (te) dunne wenkbrauw

Iets te enthousiast bezig geweest met epileren? Bij Wax & Beauty kunnen ze je helpen de natuurlijke vorm van de wenkbrauwen terug te brengen. Ook te dunne wenkbrauwen kunnen ze behandelen! Wil jij ook de perfecte wenkbrauw? Maak een afspraak bij Wax & Beauty in Zwolle of check de website voor meer informatie.

Wenkbrauwen voor de behandeling bij Wax & Beauty | foto indebuurt
Wenkbrauwen voor de behandeling bij Wax & Beauty | foto indebuurt
Het resultaat na de behandeling bij Wax & Beauty | foto indebuurt
Het resultaat na de behandeling bij Wax & Beauty | foto indebuurt
wax & beauty

Bye bye ladyshave! 5 x de voordelen van waxen

Nu het zonnetje weer lekker schijnt kunnen de rokjes en bikini's weer uit de kast gehaald worden. Mo...

39 euro korting op een full brazilian wax

Maar liefst €39,- korting op een full brazilian wax bij Wax & Beauty, dat is een mooie deal!  Bij...


Meer over Wax & Beauty ontdekken?

Wax & Beauty

beauty en wellness

Assiesplein 17, Zwolle

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.