[VIDEO] Een strakker figuur met deze massage, wij testen het voor je!

Aangeboden door Bio Beauty Store 22 mei 2019

Gaat plastische chirurgie je een stap te ver, maar wil je wel een strakker figuur of gladdere huid? Dan biedt Bio Beauty Store in Zwolle nu LPG endermologie aan. Helpt deze bindweefselmassage echt tegen verslapte huid, vetophoping en cellulitis? Wij testen het voor je!

Wat is het?

LPG endermologie is een innovatieve bindweefsel massage die nu helemaal hot is. Het is dé ‘afslankmethode’ van de sterren, misschien heb je het al gezien bij een beautyblogger -of vlogger. LPG is een soort fitness voor de huid: de klep-rol methode pakt de huidplooi op en rolt deze af. Onderhuidse cellen worden gestimuleerd om vetten vrij te geven en collageen aan te maken. Door de aanmaak van collageen verminderen lijntjes en rimpels. Ook wordt verkleefd vetweefsel versoepeld en wordt vetverbranding gestimuleerd. Bovendien wordt de circulatie verbeterd, waardoor overmatig vocht en afvalstoffen worden afgevoerd. ”Iedereen wil wel een strakker of slanker silhouet. Veel reclames zijn erg misleiden maar deze methode pakt écht de oorzaak aan,” vertelt Marijke van Bio Beauty Store.

‘Je verliest geen gewicht door LPG, maar je broeken zullen wel losser gaan zitten’

Een strakker en slanker silhouet

Bio Beauty Store houdt er van om dingen op een natuurlijke manier op de lossen. De biologische Beauty winkel richt zich op huidverbetering, haarverzorging maar ook op gezonde voeding. Marijke, die haar loopbaancarrière als diëtiste begon, stond te popelen om deze innovatieve methode ook in haar eigen winkel aan te bieden. ”We boden al bindweefselmassage aan voor gezicht en decolleté, klanten waren hier erg tevreden over maar dit was erg vermoeiend voor onze handen. Daarom gingen we op zoek naar nieuwe mogelijkheden en toen kwam dit op ons pad!”

LPG endermologie belooft een slanker silhouet, minder cellulitis en een stevigere huid. Val je er van af? Nee, maar je krijgt wel een strakker en slanker silhouet. Marijke benadrukt: ”Je verliest inderdaad geen gewicht door LPG, maar je broeken zitten wel losser.” Hoe voelt zo’n bindweefselmassage en doet het echt wat? Wij waren erg benieuwd…

Hoe werkt het?

Voordat de behandeling begint krijg je een pak aan: endermowear, dit beschermt je huid. Voor elke zone (bijvoorbeeld, benen, billen, buik of rug) wordt steeds een andere methode gebruikt. Je betaalt per zone, de kop van het apparaat wordt aangepast aan de huidsoort en huidtype. Dit verschil voel je echt! Ook is het op de plekken waar je meer cellulitis hebt wat gevoeliger. De behandeling wordt echter nooit ‘pijnlijker’ dan een stevige massage, het voelt dan als licht knijpen. Wij vonden de behandeling erg ontspannend. En hoe ideaal, werken aan je figuur, terwijl je lekker comfortabel ligt!

En je ziet gelijk verschil, zelfs na één behandeling. Als het bij één behandeling blijft zal dit natuurlijk weer snel verdwijnen, er zijn duidelijke zichtbare verschillen vanaf drie sessies.

Fitness voor de huid

De LPG methode wordt ook wel fitness voor de huid genoemd worden. Met LPG is het echter hetzelfde als met sporten, je moet het blijven doen! Vanaf tien behandelingen kun je blijvend resultaat verwachten, daarna moet je het één keer per maand bijhouden.

Het is wel belangrijk dat je óók gezond eet en sport, zonder een gezonde leefstijl zijn de resultaten veel minder sterk. Sporten na de behandeling? Doen! Een work-out binnen zes uur de behandeling verdubbelt de vetverbranding. Dat sporten kan overigens prima, want ook al gebeurt er wel degelijk wat in je lichaam, je voelt het niet. Na de behandeling tintelt de huid hooguit nog wat na.

Voor wie?

De bindweefselmassage is dus juist geschikt voor mensen die al gezond eten en regelmatig bewegen, maar door een zwangerschap losse huid hebben gekregen of veel gewicht hebben verloren. LPG is een methode om cellulitis, slappe huid. rimpels, hangende wangen en plaatselijke vetophoping te behandelen. Hoe meer bindweefsel, hoe steviger je huid is. Het bindweefsel loopt in strengen door het vet in de huid, daarom werkt deze therapie zo goed. Doordat je huid steviger wordt, wordt ook je figuur strakker.

Wil jij de LPG-methode ook wel eens testen? Dat kan! Tijdens een proefbehandeling bij Bio Beauty Store krijg je een uitleg over LPG Endermologie en kun je de behandeling zelf ervaren.

lpg bio beauty store

Een strakker figuur met LPG: reserveer een proefbehandeling!

Wil je cellulitis of vet verminderen of een stevige huid? Eén LPG behandeling zorgt al voor minder c...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bio Beauty Store. Meer over Bio Beauty Store ontdekken?

Bio Beauty Store beauty en wellness

Geopend10:00 - 17:00

Assiesstraat 124, Zwolle

Bekijk meer:beauty en wellness
Marijke en Marianne Bio Beauty

Deze schoonmoeder- en dochter zijn twee handen op één buik: ‘Bio Beauty Store is vanuit ons gevoel ontstaan’

Een goeie band tussen schoonmoeder en schoondochter is niet altijd vanzelfsprekend. Ondernemersduo M...

adv.