Michelle en Anouk van Laserkliniek Zwolle: ‘Wat we hier doen, gaat dieper dan het huidoppervlak’

Aangeboden door Laserkliniek Zwolle

Foto door Ingeborg Lukkien

Heb je last van acne, couperose, pigmentvlekken, schimmelnagels of overbeharing? Welk huidprobleem je ook hebt, bij Laserkliniek Zwolle weten ze een oplossing. De reviews liegen er niet om. De kliniek van Michelle Janssen en Anouk Bliekendaal krijgt een dikke 9,5 op Zorgkaart.nl. Wat is hun geheim?

”Onze kliniek is geen schoonheidssalon, we zijn echt zorgverleners,” vertelt Anouk, eigenaar van Laserkliniek Zwolle. ”Wat we hier doen, gaat dieper dan het huidoppervlak. We zien niet alleen het huidprobleem, maar ook de mens en het verhaal erachter.”

‘Mensen zijn hier geen nummer’

”We behandelen onze cliënten, zoals we zelf behandeld willen worden. Dat is onze kracht”, legt Michelle uit, de andere eigenaar. ”Je wilt naast je cliënten staan, ze bij de hand nemen. Er komen hier mensen met kleine ongemakken, maar ook met serieuze huidaandoeningen. Dat brengt soms ook schaamte of verdriet met zich mee. Het begint allemaal met een luisterend oor.”

”Mensen zijn hier geen nummer. Bijna iedereen die bij ons binnenstapt, loopt als een ander mens naar buiten”, vult Anouk aan. ”Mensen bloeien op. Voelen zich weer zelfverzekerd. Ze durven weer in de spiegel te kijken. Dat maakt ons werk bijzonder.”

Kundig, transparant en vooral persoonlijk

Hoe bereiken de huidtherapeuten dat? ”Een persoonlijke behandeling is hier geen cliché. Het is de kern van wat we doen bij Laserkliniek Zwolle”, vertellen de ondernemers. ”Bij Laserkliniek Zwolle behoud je het hele behandeltraject dezelfde therapeut. En onze huidtherapeuten behandelen niet klakkeloos. We kijken niet alleen welke behandelingen bij iemand passen, maar ook welk laserapparaat. En hebben wij dit niet in huis? Dan verwijzen we mensen door. Transparantie staat hier op één. Het gaat erom dat iemand de juiste behandeling krijgt.”

12,5 jaar Laserkliniek Zwolle

Laserkliniek Zwolle is al 12,5 jaar een begrip in Zwolle op het gebied van huid- en lasertherapie. Anouk en Michelle delen hun expertise regelmatig met de branchevereniging. ”Ik heb onlangs de richtlijnen over laserveiligheid herschreven en Michelle werkt samen met de dermatologen. Ze schreef meerdere richtlijnen voor verschillende huidaandoeningen, zoals acne en rosacea”, vertelt Anouk. ”Wij weten precies welke behandeling het beste en het veiligst is.”

Fijn om te weten: veel behandelingen worden vergoed, zoals overbeharing en acne in het gezicht!

Ze vervolgt: ”We zitten al vijftien jaar in dit vak. De lasertechniek ontwikkelt zich zo snel. Een mooi voorbeeld hiervan is onze nieuwe huidscan. Hiermee kunnen we de diepere huidlagen analyseren. De scan neemt foto’s met verschillende lichtsoorten. Zo bekijken we onder andere de grootte van de poriën, diepte van de rimpels, UV-schade, pigment en talg. Met die inzichten maken we een behandelplan op maat.”

Interessant voor mensen met huidproblemen en ook voor mensen die geïnteresseerd zijn in huidverbetering. En dat zijn er steeds meer, vertelt Anouk. ”Cosmeceuticals zijn upcoming. Dit zijn cosmetische producten met medische voordelen. Oftewel, huidverzorging met effect. Er zijn bijvoorbeeld ampullen waarmee je (pigment)vlekjes, lijntjes, rimpels en een grauwe teint makkelijk kunt behandelen en die bovendien ter preventie werken. Je kunt huidschade immers beter voorkomen, bijvoorbeeld met vitamine C-peelings en goede zonbescherming.” Je kunt bij Laserkliniek Zwolle dus ook terecht om je huid in een goede conditie te houden.

Dit wist je nog niet over lasertherapie

Je merkt het, Anouk en Michelle delen hun kennis graag. Heb jij last van een huidprobleem? Op de nieuwe website van Laserkliniek Zwolle vind je antwoord op elke vraag over laser- en huidtherapie. ”Veel mensen weten wat laserontharen is, maar weten niet dat je lasertherapie ook kunt inzetten voor acne of -littekens”, zegt Michelle. ”Ook denken veel mensen dat je couperose kunt behandelen met crèmes, terwijl je dit huidprobleem alleen kunt verhelpen door te laseren.”

Ook fijn om te weten: veel behandelingen worden vergoed, zoals overbeharing en acne in het gezicht. ”Wij hebben korte lijnen met huisartsen en dermatologen waardoor mensen snel behandeld kunnen worden. ”Vergeet niet, lasertherapie is echt een gespecialiseerd vakgebied”, benadrukt Anouk. ”Voor ieder huidtype, beharingspatroon of huidaandoening is een aparte golflengte of een mix van verschillende laser- of lichtstralen nodig. Zo behandelen we bij Laserkliniek Zwolle ook de gepigmenteerde huid veilig door tijdens het ontharen niet in te werken op het natuurlijke pigment van de huid. Het laserlicht gaat doelgericht te werk. Het vernietigt het haar via de haarvaatjes die de haarwortel voeden, in plaats van het pigment in de haarwortel. Hierdoor kun je veilig ontharen!”

Gratis en vrijblijvend consult

Wil je meer weten over laserontharen, huidverjonging of heb je een huidprobleem? Op de nieuwe website vind je het antwoord op elke vraag over laser- en huidtherapie. Bekijk de ervaringen van de cliënten en lees meer over de huidtherapeuten. Ze bespreken jouw persoonlijke hulpvraag graag met je tijdens een gratis consult.

Herfstaanbieding laserontharen

Laserkliniek Zwolle heeft nu een leuke aanbieding. Profiteer tot 21 december van korting op laserontharing van oksels, bikinilijn en onderbenen. Hieronder lees je er alles over.

Lees ook:

 • Herfstkorting op laserontharing van oksels, bikinilijn en onderbenen

  Laserkliniek Zwolle heeft een leuke herfstaanbieding voor laserontharing. Laserontharing van oksels en bikinilijn: van 275 euro naar 195 euro. Of…


Laserkliniek Zwolle

Wilhelminasingel 9 , 8011 SJ Zwolle

Nu gesloten

Meer informatie

Laserkliniek Zwolle

Wilhelminasingel 9 , 8011 SJ Zwolle

Nu gesloten

Meer informatie

Meer in deze categorie

Beauty & wellness

Ga naar “Doei doffe baard: deze Zwolse herenkapper doet méér dan knippen en scheren”

Doei doffe baard: deze Zwolse herenkapper doet méér dan knippen en scheren

Aangeboden door BAKKES herenkappers – baardkwekers

bakkes zwolle
Ga naar “Last van wratten? Hier in Zwolle laat je ze verwijderen”

Last van wratten? Hier in Zwolle laat je ze verwijderen

voeten
Ga naar “Naar de zonnebank: 5 x hier in Zwolle kan dat”

Naar de zonnebank: 5 x hier in Zwolle kan dat

Zonnebank

In onze gids

Ga naar “Wayback Burgers Zwolle”

Wayback Burgers Zwolle

 • Diezerkade 10
 • Restaurants en horeca
 • Gesloten
wayback burgers zwolle
Ga naar “Het Refter”

Het Refter

 • Bethlehemkerkplein 35a
 • Cafés
 • 11:00 - 02:00
hetrefter

Nu geopend

Ga naar “’t Pestengasthuys”

’t Pestengasthuys

 • Weversgildeplein 1
 • Restaurants en horeca
 • 17:30 - 22:30

Nu geopend

Aanbiedingen

Ga naar “Nieuw bij Wax & Beauty: memberships”

Nieuw bij Wax & Beauty: memberships

 • Wax & Beauty
 • Geldig t/m 31 oktober 2021

Topper

Ga naar “Deze wijnen van Mondovino zijn getest door een wijnschrijver”

Deze wijnen van Mondovino zijn getest door een wijnschrijver

 • Mondovino
 • Geldig t/m 31 oktober 2021

Topper

Ga naar “Herfstkorting op laserontharing van oksels, bikinilijn en onderbenen”

Herfstkorting op laserontharing van oksels, bikinilijn en onderbenen

 • Laserkliniek Zwolle
 • Geldig t/m 21 december 2021

Topper

Ga naar “Op geselecteerde LEGO sets hoge korting”

Op geselecteerde LEGO sets hoge korting

 • Intertoys
 • Geldig t/m 31 oktober 2021
Ga naar “Jumbo aardappelen € 1,00”

Jumbo aardappelen € 1,00

 • Jumbo
 • Geldig t/m 9 november 2021

Vacatures

Ga naar “Medewerker bediening”

Medewerker bediening

 • Veluwse Bron
 • Fulltime/Parttime

Topper

Ga naar “Medewerker facilitair/schoonmaak”

Medewerker facilitair/schoonmaak

 • Veluwse Bron
 • Parttime

Topper

Ga naar “Financieel adviseur”

Financieel adviseur

 • Van Bruggen Adviesgroep Zwolle
 • Fulltime

Topper

Ga naar “(Aankomend) Verkoopmedewerker”

(Aankomend) Verkoopmedewerker

 • Warmteservice Zwolle
 • Fulltime

Topper

Ga naar “Pedagogisch medewerker bso bij Doomijn Kinderopvang Sportlaan”

Pedagogisch medewerker bso bij Doomijn Kinderopvang Sportlaan

 • Doomijn Kinderopvang Sportlaan
 • Parttime

Topper