Hier scoor je voordelig een lekker zomerkleurtje onder de zonnebank

Aangeboden door SunCare Zwolle 2 maart 2018

Vlucht jij met dit ijskoude weer het liefst naar de warme zon met een cocktail in de hand? Het vliegtuig hoef je niet te pakken, want bij SunCare Zwolle staan de zonnebanken voor je klaar. Heerlijk warm, een mooi zomerkleurtje én voordelig. 

Vanaf zaterdag 3 maart start de zon-10-daagse bij Zonnestudio SunCare Zwolle! Tien dagen lang in plaats van 12,95 euro, maar 8,50 euro voor 20 minuutjes zonnen. Een afspraak maken hoeft niet. Loop gewoon binnen, want SunCare heeft maar liefst elf zonnebanken van het merk Ergoline klaar staan. Alleen tijd in de avond? Geen probleem, de studio is van maandag t/m vrijdag tot 22.00 uur open en zelfs op zondag kun je er tot 19.00 uur terecht!

suncare
Foto | indebuurt Zwolle

Goed advies

Voor de eerste keer zonnen? Door het goede advies van de medewerkers en een huidtype-analyse, verander je niet zomaar in een kreeft. Zodra je weet welke bank en sterkte voor jouw huid geschikt is, kun je kiezen uit verschillende crèmes (of bronzers) van het merk Devoted Creations om je huid te beschermen. Hierdoor ontstaan minder snel rimpels en lijntjes en voelt je huid soepel en zacht aan.

suncare
Foto | indebuurt Zwolle

Verschillende banken

Je hebt zonnebanken in verschillende sterkten om verantwoord te kunnen zonnen. Hier bij Suncare vind je banken van het merk Ergoline: de Evolution 600, Prestige 1100 (medium), 1400 en 1600. Ze hebben allemaal gezichtbruiners, schouderbruiners en een comfort ligvlak.

Verantwoord zonnen

De Prestige 1600 heeft nog een extraatje: een speciaal rood beauty light. Dit zorgt voor een betere pigmentatie en de LED-verlichting verzorgt je huid. Daarom ook geschikt voor nieuwelingen. Het licht zorgt niet alleen voor een lekker bruin kleurtje, maar door de warmte kun je ook helemaal relaxen en ontspannen je spieren. Even een momentje voor jezelf en die cocktail moet je er dan maar bij denken.

Prijzen tijdens de zon-10-daagse

  • €6,50 voor 15 minuten.
  • €8,50 voor 20 minuten.

Goed om te weten: deze prijzen gelden voor alle zonnebanken! Normaal variëren de prijzen van €9,95 tot €12,95 voor 20 minuten zonnen. De actie loopt van zaterdag 3 maart tot en met maandag 12 maart.

SunCare Zwolle zonnebankstudio's

Nu open10:00 - 20:00

Hogenkampsweg 31, Zwolle

Bekijk meer:zonnebankstudio's