Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dun haar of haaruitval: dit kun je ertegen doen!

Aangeboden door Bio Beauty Store 17 juni 2020

Heb je last van haaruitval of hoofdhuidproblemen? Of heb je altijd al dun of slap haar gehad en droom je van een volle bos weelderige lokken? Bio Beauty Store heeft een natuurlijke én betaalbare oplossing.

Vroeg kaal worden vindt niemand leuk. Maar er zijn nog veel meer haar- en hoofdhuidproblemen, zoals: Alopecia, haaruitval, dun, slap, droog, vet of beschadigd haar. In de haarpoli van Bio Beauty Store aan de Assiestraat in Zwolle weten ze hier gelukkig raad mee! Je kunt er terecht voor natuurlijke en biologische behandelingen en consulten voor huid, haar en voeding.

Wat is haartherapie?

Als je een haarprobleem hebt, heb je vast al van alles geprobeerd. Haartherapie van Bio Beauty Store stopt haaruitval en stimuleert haargroei op een natuurlijke manier. Dat betekent geen medische ingrepen of haartransplantatie. Win-win!

Marijke van Bio Beauty Store legt uit: ”De Pro Haarzorg behandeling verbetert de kwaliteit van het aanwezige haar, de conditie van de hoofdhuid en zorgt voor veertig tot zestig procent meer haar. De behandeling is geschikt voor bijna alle hoofd- en haarproblemen. Het herstelt namelijk ook beschadigd, breekbaar, dun, slap, droog en vet haar. En versnelt nieuwe haargroei na chemotherapie. Het slagingspercentage van de behandeling is maar liefst 85 procent.”

Zo werkt het!

Hoe zit dat? ”De behandeling is een combinatie van lichttherapie en een innovatief haargroeiserum. Dit brengen we diep in de huid aan met behulp van zuurstof en radiofrequentie”, vertelt Marijke. ”Het haargroeiserum bevat bouwstoffen voor het haar en blokkeert de opname van het DHT hormoon. De gevoeligheid voor dit hormoon veroorzaakt namelijk de erfelijke vorm van kaalheid.” Aha!

”Het speciale koude licht zorgt voor verschillende reacties in de huid en de haarfollikels. Het stimuleert bijvoorbeeld doorbloeding, celstofwisseling en celvernieuwing”, vervolgt ze. ”Door haartherapie gaan ‘slapende’ haarzakjes weer actief haren maken. De kwaliteit van de haarfollikels verbetert en genezingsprocessen worden versneld. Het resultaat is een gezonde hoofdhuid en haren die langer doorgroeien en minder snel uitvallen.”

Betaalbaar

Misschien klinkt dit als een droom en denk je: ‘maar daar ben ik vast ontzettend veel tijd en geld aan kwijt.’ Valt mee! De behandeling duurt ongeveer 45 minuten en kost slechts € 68,50. Op een volledige kuur krijg je bovendien bijna vijftig euro korting! ”Meestal is een kuur van acht behandelingen verspreid over vier maanden voldoende. De resultaten zijn blijvend door de behandeling één keer in de twee à drie maanden te herhalen. Het is belangrijk om de behandeling thuis te ondersteunen met een speciale shampoo, conditioner, een haargroeiserum en eventueel een voedingssupplement als dat nodig is.”

De resultaten

De behandeling start met een diagnose. ”Onze apparatuur bevat software voor een uitgebreid haar- en huidonderzoek. Gedurende het behandelproces worden regelmatig nieuwe foto’s gemaakt. Zo kunnen onze klanten de resultaten volgen.”

Tekst loopt door onder de afbeelding.

En die resultaten liegen er niet om als we de reviews op de website moeten geloven: ”Al na een maand werd mijn haar voller en dikker. Mijn haar viel niet meer uit! Op de digitale uitvergrote foto’s zag ik allemaal nieuwe lichte donshaartjes. Het duurde nog wel maanden voordat iedereen die nieuwe haartjes zag. Toen dat gebeurde werden de kale plekken minder zichtbaar en voelde ik me herboren. Wat een opluchting!”

Wil jij ook weer een volle bos haar en een gezonde hoofdhuid? Maak een afspraak voor een vrijblijvend informatiegesprek en een digitale haaranalyse. Dit gesprek duurt ongeveer een uur en is gratis als je met de behandeling start.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bio Beauty Store. Meer over Bio Beauty Store ontdekken?

Bio Beauty Store beauty en wellness

Vandaag gesloten

Assiesstraat 124, Zwolle

Bekijk meer:beauty en wellness

Lees ook:

3 x waarom jullie liever naar deze natuurlijke kapper gaan

Zoek je een kapper in Zwolle? Ga dan eens langs bij Bio Beauty Store waar ze werken met natuurlijke ...
bio beauty store

Deze kapper kleurt je haar met 100% gemalen planten

Je haar kleuren is toch altijd wel een dingetje. Het is niet bepaald goed voor je haar en hoofdhuid ...

9 dagen mild vasten, redacteur Maaike ging de uitdaging aan: ‘Mijn buik voelt veel platter!’

'Voel je herboren na negen dagen mild vasten'. Klinkt geweldig, of niet? Al shoppend bij Bio Beauty ...
LPG bio beauty store

[VIDEO] Een strakker figuur met deze massage, wij testen het voor je!

Gaat plastische chirurgie je een stap te ver, maar wil je wel een strakker figuur of gladdere huid? ...
Marijke en Marianne Bio Beauty

Deze schoonmoeder- en dochter zijn twee handen op één buik: ‘Bio Beauty Store is vanuit ons gevoel ontstaan’

Een goeie band tussen schoonmoeder en schoondochter is niet altijd vanzelfsprekend. Ondernemersduo M...

adv.