Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is wat een bindweefselmassage met je gezicht doet

Aangeboden door Bio Beauty Store 13 december 2019

Een lijntje hier, een rimpeltje daar… De één vindt het charmant, voor de ander is het een nachtmerrie. Wil jij een stevigere huid? LPG Endermologie pakt huidverslapping aan en kan ook donkere kringen en wallen verminderen. Dankzij deze nieuwe bindweefselmethode van Bio Beauty Store ga jij stralend het nieuwe jaar in!

Naarmate je ouder wordt, verliest je huid haar stevigheid en veerkracht. Hierdoor ontstaan fijne lijntjes en rimpels. Ook andere factoren zoals stress, roken en blootstelling aan zonlicht zorgen ervoor dat rimpels ontstaan en dat je huid verslapt. LPG endermologie is een innovatieve bindweefselmassage waarmee de huid kan worden verstevigd. ”Deze methode pakt écht de oorzaak van huidveroudering aan”, vertelt Marijke van Bio Beauty Store. Heb je last van donkere kringen of wallen? Daar is LPG endermologie ook zeer geschikt voor!

Natuurlijk

Bio Beauty Store lost huidproblemen graag op een natuurlijke manier op. De biologische beautywinkel richt zich op gezonde voeding, haarverzorging en huidverbetering. ”We boden al bindweefselmassage aan voor gezicht en decolleté, klanten waren hier erg tevreden over maar dit was erg intensief voor de behandelaar. Daarom gingen we op zoek naar nieuwe mogelijkheden en toen kwam dit op ons pad. We willen het beste voor onze klanten en een apparaat wat al dertig jaar wetenschappelijk onderzoek achter zich heeft gelaten, zal uiteindelijk tot een nog beter resultaat leiden!”

Foto | Bio Beauty Store

LPG endermologie

LPG endermologie is een methode zonder risico’s en bijwerkingen, met altijd resultaat! De ontwikkelaars van de methode onderzoeken al meer dan dertig jaar het bindweefsel om de meest ernstige weefselaandoeningen (zoals: littekens, fibrose, lymfoedeem en brandwonden) te kunnen behandelen. Net als Bio Beauty Store geloven ze in de kracht van de intrinsieke eigenschappen van de huid.

LPG stimuleert op een slimme manier de natuurlijke processen in de huid. De huid is hierdoor in staat om een ware transformatie te ondergaan. De productie van jeugdigheidsstoffen (collageen, elastine, hyaluronzuur) wordt versneld. De circulatie wordt verbeterd, waardoor ook vetcellen en afvalstoffen worden afgevoerd. Door de aanmaak van collageen wordt de huid steviger en verminderen lijntjes en rimpels. Het resultaat: een strakker en slanker gezicht.

”De endermologie-techniek werd ontwikkeld om op een volledig niet-invasieve, niet-agressieve, aangename en veilige manier gebruik te maken van het natuurlijke potentieel van de huid. Wij zijn ervan overtuigd dat gezond en gerespecteerd weefsel de sleutel is tot een mooi figuur en een stralende, jeugdige huid.”

Pijnloos

Geen enge naalden of lange herstelperiode. De endermologiemethode is natuurlijk, duurzaam én pijnloos en je ziet gelijk verschil, zelfs al na één behandeling. Als het bij één behandeling blijft zal dit natuurlijk weer snel verdwijnen; duidelijke verschillen zijn zichtbaar vanaf drie sessies. Vanaf tien behandelingen kun je blijvend resultaat verwachten, daarna kun je één keer per maand langskomen. Het is wel belangrijk dat je óók gezond eet en genoeg water drinkt, zonder een gezonde leefstijl zijn de resultaten veel minder sterk.

Meer weten? Neem contact op met Bio Beauty Store voor een behandelschema op maat. Hier lees je meer over de behandeling.

LPG endermologie kan ook ingezet worden om vetophopingen en cellulitis aan te pakken. Benieuwd hoe je door deze behandeling een strakker en slanker silhouet krijgt? Wij testten het voor je:

LPG bio beauty store

[VIDEO] Een strakker figuur met deze massage, wij testen het voor je!

Gaat plastische chirurgie je een stap te ver, maar wil je wel een strakker figuur of gladdere huid? ...

Meer over Bio Beauty Store ontdekken?

Bio Beauty Store beauty en wellness

Gesloten10:00 - 17:00

Assiesstraat 124, Zwolle

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.