Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze kapper kleurt je haar met 100% gemalen planten

Aangeboden door Bio Beauty Store 17 oktober 2018

Je haar kleuren is toch altijd wel een dingetje. Het is niet bepaald goed voor je haar en hoofdhuid en het resultaat oogt niet altijd heel natuurlijk. Bio Beauty Store in Zwolle heeft daar dé oplossing voor: natuurlijke plantenkleuringen! Beter voor je gezondheid, haar én het milieu. 

In de natuurlijke kleuring zit 100% gemalen planten, waaronder de Lawsonio Inermis. Beter bekend als de hennaplant. De bladeren van dit plantje bevatten veel werkzame stoffen, ook na vermaling. “Het is een permanente kleuring. De kleur blijft het mooist als je na 6 tot 8 weken na de eerste keer terugkomt om je haar nogmaals te kleuren,” vertelt natuurkapper Marijke van Bio Beauty Store.

Plantenpoeder

In potjes zitten verschillende kleuren plantenpoeder.  “Op gevoel meng ik verschillende poeders tot de gewenste kleur en dan leng ik het aan met warm water,” zegt Marijke. Dat papje wordt dan op het haar aangebracht. Even drie kwartier wachten, uitspoelen en je hebt een heel natuurlijk fris kleurtje!

bio beauty store
Marijke verft het haar van een klant. Foto | indebuurt Zwolle

Geen schadelijke stoffen

Waarom zou je hier een afspraak maken? Nou, je krijgt geen chemische en schadelijke stoffen in je haar. “Het is 100% natuurlijk en biologisch en geeft je haar meer glans en je haarstructuur verbetert,” zegt Marijke. Heb je last van hoofdhuidproblemen? Geen punt, want deze kleuring verzorgt juist de hoofdhuid. Marijke: “Ook als je zwanger bent of allergisch voor bepaalde stoffen, is dit ook een heel goed alternatief.”

bio beautystore-voor-na
Voor en na. Foto | indebuurt Zwolle

Natuurlijk

Wel eens gehad dat een kleur heel anders uitpakt dan je in gedachten had? Bij de natuurkapper gaat je dat niet zo snel overkomen. Je behoudt de natuurlijke nuances van je haarkleur. Wel onmogelijk met een natuurlijke kleuring is ontkleuring en 100% grijsdekking. “Maar een prima grijsdekking kunnen wij wel behalen.” Enthousiast? We hebben goed nieuws, want je krijgt nu 20% korting op een shampoo speciaal voor natuurlijk gekleurd haar als je een afspraak maakt bij Bio Beauty Store.

Foto | indebuurt Zwolle
Foto | indebuurt Zwolle
Foto | indebuurt Zwolle
Foto | indebuurt Zwolle
Foto | indebuurt Zwolle
Foto | indebuurt Zwolle
Foto | indebuurt Zwolle
Foto | indebuurt Zwolle

Meer over Bio Beauty Store ontdekken?

Bio Beauty Store beauty en wellness

Vandaag gesloten

Assiesstraat 124, Zwolle

Bekijk meer:beauty en wellness

15% korting op 100% biologische haarkleuringen

adv.