Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Blogger Elise Joanne kreeg een metamorfose bij De Blitz en dit is het resultaat

Aangeboden door Kapsalon De Blitz 3 september 2020

Van een frisse, nieuwe look worden we allemaal blij! Blogger Elise Joanne liet haar lange lokken zilvergrijs verven bij Inge van Kapsalon De Blitz. ”Zij is de enige aan wie ik mijn haar toevertrouw.” 

Elise Joanne is vaste klant bij Inge. “Ze werkte bij Kinki Kappers, daar was ze al mijn favoriet! Inge is altijd eerlijk: ze weet wat wel en niet geschikt is voor mijn haar en is niet bang om dit te zeggen. Toen ze een jaar geleden haar eigen zaak opende, was de keuze dus ook niet erg moeilijk. Een goede kapster is voor mij echt goud waard.”

Metamorfose

Vanwege corona kon de Zwolse lange tijd niet naar de kapper. ”Mijn haar zag er niet uit”, lacht Elise Joanne. ”Mijn haar is nu witblond, maar ik vind het wel tijd voor een wat heftiger tintje, zilvergrijs it is!”

”Bij as, grijs en/of wit blond haar, zoals bij Elise Joanne, is het belangrijk dat de ondergrond goed is”, legt kapster Inge van De Blitz uit. ”Het liefst zo licht mogelijk, voor het beste resultaat. Daarom blondeer ik het haar eerst met blondeer en Olaplex. Daarna kleur ik het haar voor, om de ondergrond zo wit mogelijk te krijgen. Om veel diepte in het haar te creëren, gebruik ik verschillende grijstinten.”

-Tekst gaat verder onder de gallerij-

De voor- en tussenfases | Foto’s De Blitz

 

Natuurlijke look

”Inge zorgt ervoor dat de uitgroei er zo natuurlijk mogelijk uitziet”, vult Elise Joanne aan. ”Hierdoor hoef ik maar om de acht maanden naar de kapper. Superfijn natuurlijk! Al is het reuze gezellig bij De Blitz. Voor deze behandeling zat ik acht uur in de kapperstoel, dan is het wel zo fijn als je een klik hebt.”

Ook de flexibiteit bij Kapsalon De Blitz is een pluspunt voor Elise Joanne. ”Normaal was de dag waarop ik wou komen niet beschikbaar. Maar voor mij maakte ze ruimte in haar agenda. Echt top!”

Gezond en sterk haar

Elise Joanne is lifestyleblogger en krijgt wel vaker haarproducten en -behandelingen aangeboden. Toch blijft Kapsalon De Blitz haar go-to. ”Ik vind het tof om een lokale kapper te supporten. Inge is een geweldige kapster en weet precies wat mijn haar nodig heeft. Daarnaast gebruikt ze Olaplex. Dit houdt mijn haar sterk en gezond. Ontkleuren vergt best wat van je haar en dit product beschadigt het zo min mogelijk. Mijn haar is mijn trademark en dit prachtige eindresultaat deel ik maar wat graag met mijn volgers.”

-Tekst gaat verder onder de foto-

Het prachtige eindresultaat | Foto’s De Blitz

De Blitz is jarig!

Hoera! Kapsalon De Blitz bestaat vandaag één jaar. Daarom maak elke klant kans op een toffe prijs. Trek een lootje na jouw kappersbezoek en… fingers crossed. Houd de Facebook- en Instagrampagina van De Blitz in de gaten voor meer toffe metamorfoses en leuke acties.
Andere metamorfoses van Kapsalon De Blitz:

Lees ook:

Voordelige kappersproducten bij Kapsalon De Blitz

Hoera! Kapsalon De Blitz bestaat vandaag een jaar. Daarom maak elke klant kans op een toffe prijs. T...


Meer over Kapsalon De Blitz ontdekken?

Kapsalon De Blitz

kappers

Vandaag gesloten

Sallandstraat 23 , Zwolle

Bekijk meer:kappers

adv.