Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

3 x waarom jullie liever naar deze natuurlijke kapper gaan

Aangeboden door Bio Beauty Store 23 januari 2020

Zoek je een kapper in Zwolle? Ga dan eens langs bij Bio Beauty Store waar ze werken met natuurlijke en biologische haarverf. Waarom? Natuurlijke plantkleuringen zijn beter voor het milieu én beter voor je haar en je gezondheid. Deze tevreden klanten zijn om!

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

De kwaliteit van je haar gaat vooruit

Natuurlijk alternatief

De natuurlijke plantenkleuring van Bio Beauty Store ondersteunt en versterkt het haar. Het is een goed alternatief voor mannen en vrouwen die graag hun haar willen kleuren maar geen chemische middelen willen gebruiken.

Gezond en sterk haar

De kleuring behoudt de de natuurlijke haarstructuur en brengt een laagje om het haar aan, in plaats van de haarschubben open te zetten. De kleuringen worden gemaakt op basis van kleur afgevende plantenpoeders gemengd met water. De kleurpigmenten uit de planten mengen zich met de kleurpigmenten in je haar. Het resultaat: een natuurlijke haarkleur waarbij de natuurlijke nuances in het haar behouden worden. Meer glans, een betere haarstructuur en gezond en sterk haar. Precies wat je wilt!

Het is beter voor je lichaam

Veilig

Heb je poreus of zwak haar? Biologische, natuurlijke plantkleuringen beschadigen het haar niet. Doordat er geen schadelijke stoffen zoals waterstofperoxide en ammoniak worden toegevoegd worden aan de haarverf, wordt de natuurlijke pigmentlaag van het haar niet aangetast.

Ook voor zwangere vrouwen!

Daarnaast zitten er in natuurlijke plantkleuringen geen hormoonverstorende ingrediënten of schadelijke stoffen die in de bloedbaan terecht komen. Hierdoor kun je tijdens een zwangerschap ook gewoon je haar laten kleuren bij Bio Beauty Store.

Het is de oplossing voor allergieën of andere haarproblemen

View this post on Instagram

"Via deze weg wil ik je nog bedanken voor de mooie kleuring die je afgelopen donderdag in mijn haar hebt gezet. Ik ben er erg blij mee, want met al dat grijze haar was ik helemaal klaar." Leuk zo'n reactie van een tevreden klant😊 Deze dame zit in een traject met chemokuren en hoofdhuidkoeling. Chemische kleuring word afgeraden omdat het haar zo poreus is. Daar in tegen kan een 100% biologische plantenkleuring heel goed. Naast dat het je grijze haren kleurt word het haar ook weer sterker en gezonder! #chemopatient #hoofdhuidkoeling #haarkleuring #tijdens #chemotherapie #mooicompliment #daardoejehetvoor #tevredenklant #plantenkleuring #natuurkapperzwolle🌿 #natuurkapper #zwollecentrum

A post shared by Bio Beauty Store (@biobeautystore) on

Bij allergie

Plantkleuring is dé oplossing wanneer je allergisch bent voor chemische haarkleuringen of de ingrediënten in deze kleuringen. Natuurlijke plantenkleuringen worden volledig gemaakt van gemalen planten, waaronder de Lawsonia Inermis (henna). De bladeren van deze hennaplant bevatten veel werkzame stoffen die langdurig, ook na vermaling werkzaam blijven. Deze stoffen verhelpen haar- en hoofdhuidproblemen, verzorgen het haar en zijn niet schadelijk voor het lichaam.

Tegen haaruitval

De biologische kleuring kan daarom ook op beschadigd haar door chemotherapie ingezet worden. Bij hoofdhuidproblemen verzorgt de natuurlijke plantkleuring de hoofdhuid. Het verbetert de kwaliteit van haar en het haarzakje, waardoor haaruitval vermindert. Win-win!

Meer weten over plantkleuringen?

Wil jij dit jaar ook een mooie, natuurlijke coupe? Wil je meer weten over de plantkleuringen van Bio Beauty Store? Ga naar de website of maak een afspraak. Happy new hair!


Meer over Bio Beauty Store ontdekken?

Bio Beauty Store beauty en wellness

Gesloten10:00 - 17:00

Assiesstraat 124, Zwolle

Bekijk meer:beauty en wellness
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.