Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Theatervoorstelling VAL

Aangeboden door Theater De Spiegel
Dit agendapunt is al geweest en verlopen
Bekijk alle agendapunten
Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14 8011 ZZ Zwolle
Datum: 02 okt 2019

We willen altijd hoger, verder, sneller, harder, meer. Waarom zijn we zo bang om te vallen? Je leert met vallen en opstaan. Waar blijft onze creativiteit als we niet meer in het diepe durven te springen? Val is een muzikale ode aan het vallen, waarbij we onze angst recht in de ogen kijken.

VAL, is de nieuwe voorstelling van theatergezelschap Schweigman in samenwerking met rietkwintet Calefax. Muziektheater is zoals wij het omschrijven: een combinatie tussen muziek en fysiek spel. Met de rietinstrumenten van Calefax maken wij vallen bijvoorbeeld voelbaar. Je kunt dus gerust zeggen dat wij niet in een genre te vangen zijn. Wij bieden een mix van mime, theater, moderne dans en muziek

De artiesten zijn niet alleen muzikanten het zijn tegelijkertijd  performers. In de voorstelling komen een aantal gerenommeerde kunstenaars samen.  Het internationaal ensemble Calefax, het mimetheater van Boukje Schweigman, componist Yannis Kyriakides en lichtontwerper Theun Mosk. Samen met vijf sterke performers is dit een fantastische voorstelling. Laat je raken en kom naar VAL.

 


Meer over Theater De Spiegel ontdekken?

Theater De Spiegel surinaamse restaurants

Spinhuisplein 14, Zwolle

Bekijk meer: surinaamse restaurants

Lees mee en reageer!

Deel dit agendapunt of tag iemand via Facebook